Всяко пътуване през ваканцията е повод за трепетно очакване и ...

Всяко пътуване през ваканцията е повод за трепетно очакване и

Това лято пътувай с Canyon – удобно, с лекота и вдъхновение

Всяко пътешестване през ваканцията е мотив за трепетно очакване и ново премеждие, само че също по този начин и за деликатно обмисляне – много постоянно от това какво ще вземем със себе си, зависи до каква степен ще се насладим на пътуването. Това лято, младежкият бранд за мобилни аксесоари Canyon излиза със серия от артикули, които могат да създадат всяко едно ваше пътешестване незабравимо прелестно, комфортно и безпроблемно.
 Canyon чанта
Да стартираме с най-новата пътническа раница на Canyon CNE-CSZ01GY01 – най-хубавият избор в случай че ви следва пътешестване със аероплан. Раницата разполага с огромен потенциал от 20 литра и е съвършено проектирана по този начин, че да дава отговор на критериите за размери и тегло на оторизации безвъзмезден ръчен багаж от голям брой самолетни компании. Раницата на Canyon е с размери 20X25X40cm, с цел да отговори на общото условие за ръчен багаж на множеството нискобюджетни самолетни компании. 
Едни от най-важните ѝ преимущества са издръжливата тъкан, прикрит главен цип и специфичен джоб за документи, които не разрешават на извършител да отвори чантата ви без вашето познание. Разполага с обособен вътрешен джоб за лаптоп до 15,6″ и малко вътрешно поделение за всичките ви документи, меки и вентилирани тил и презрамки, с в допълнение пространство за ключове, бутилка или очила.
Едни от най-важните аксесоари при всяко пътешестване са тези, които ни разрешават да се насладим на обичаната си музика, където и да се намираме. Затова не забравяйте да сложите в чантата си комплекта от напълно безжичните стерео слушалки за меломани TWS-2 на марката Canyon . Най-новата Bluetooth версия подсигурява комфортна и постоянна връзка с устройството. Технологията усилва живота на батерията: до 6 часа с едно зареждане. Характерно за слушалките е съществуването на първокачествен тон, опция за приемане на позвънявания и потребление на гласов помощник без допиране на смарт телефона.
Пътуванията постоянно водят до бързо изтощение на заряда на нашите мобилни устройства и много постоянно можем да изпаднем в обстановка, в която зареждането им е предизвикателство.
 Canyon 2
Canyon намира решение и на този проблем, по тази причина е добре да предвидите място в багажа си и за следните значими аксесоари – външна батерия PB-1001, зарядно за кола CM-15, кабел за бързо зареждане – USB-C to USB-C C-12, адаптер H-100 . Новата батерия на Canyon PB-1001 е основана особено за пътешестване с другари. Тя може да зарежда устройствата както посредством кабел, по този начин и посредством безжична магнитна технология. Вграденият модул за безжично зареждане е съчетаем с iPhone 12/13. Така можете да споделите зареждането на батерията с другари, даже в случай че вашите устройства имат разнообразни конектори. Освен това можете да зареждате самата батерия, като я свържете към електрически контакт посредством USB-C или Lightning кабел. Друг значим асистент в непредвидените обстановки с изтощена батерия на телефона е магнитната подложка за кола с безжично зарядно CM-15 . Ако употребявате смарт телефон iPhone 12 или iPhone 13, то този артикул е тъкмо за Вас! Той е оборудван с 15W безжично зарядно устройство и е планиран по този начин, че да приляга идеално към калъфа на iPhone 12/13 – неговите размери, тегло и ергономичност. Поставката се закрепва крепко към вентилационния отвор на автомобила и по този начин смарт телефонът остава на място даже при неравности и внезапни маневри по време на придвижване.
Кабелът за бързо зареждане – USB-C to USB-C C-12 , ще ви разреши да намалите продължителността на зареждането и преноса на данни до вероятния най-малко. Кабелът е оборудван с чип E-mark, който обезпечава спомагателна отбрана за зареденото устройство, изключително в случаите, когато изходният ток на захранващия адаптер надвишава условията. PD протоколът разрешава зареждане на смарт телефони, таблети и лаптопи – по този начин елементарно ще решите всичките си потребности за зареждане на устройства с един кабел. Комплектът от зареждащи устройства се приключва от адаптера H-100 на Canyon , който принадлежи към новия вид зарядни устройства GaN, конструиран с потребление на полупроводници въз основата на галиев нитрид. Този материал разрешава да се усили мощността на зарядното устройство без това да се отрази на неговите габарити. Затова и H-100 има толкоз компактни размери, само че може да зарежда 4 устройства по едно и също време. Всеки от двата USB-C врата може да доставя мощ до 100W, а всеки от останалите USB-A – до 30W.
 Canyon 3
Последният аксесоар на Canyon, който ще ви предложим за летните пътувания е за тези, които не могат да оставят работата за дълго време и се нуждаят от подобаващ аксесоар, който да направи багажа им стилен и да им разреши да свършат работата си – 13 портовият USB-C хъб DS-12 . С този хъб можете да свържете два монитора посредством HDMI портове или да предавате видео сигнал посредством VGA конектора. Слушалките и високоговорителите се включват през 3,5 мм мининакрайник. Осигурени са три USB-A 3.0 врата и един USB-A 2.0 порт за потребление на всички нужни компютърни периферни устройства. Два комфортно ситуирани слота за SD и Micro SD карти ви разрешават да трансферирате неотложно огромни количества данни. Портът за зареждане USB-C PD до 100 W автоматизирано открива оптималната скорост на зареждане за обвързваното устройство. Ако е належащо, можете да се свържете непосредствено с мрежата посредством Gigabit Ethernet. В допълнение към всичко нагоре, хъбът е съчетаем със Samsung DEX и Nintendo Switch.
Canyon ви пожелава радостно и щастливо лято!
За Canyon
Canyon е бързо разрастващ се бранд, който предлага необятна гама от стилни и съвременни мобилни аксесоари, мултимедийни и периферни устройства на налични цени. Основана в Холандия през 2003 година, марката не престава да развива динамично своето портфолио от потребителска електроника. Разполага с офиси в 16 страни, а продуктите се продават допълнително от 26 страни по целия свят. За повече информация: https://canyon.bg
Продуктите на Canyon можете да закупите от: Раница:
TWS-2:
PB-1001:
CM-15:
H-100:
DS-12:
C12:

Източник: tialoto.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg