„Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия,

...
„Всяко начало е трудно. Но и заредено с позитивна енергия,
Коментари Харесай

Министър Денков пожела на учениците пълноценно присъствено обучение

„ Всяко начало е мъчно. Но и заредено с положителна сила, изпълнено с упования и очаквания за нови вълнуващи прекарвания, потребно познание, заслужени триумфи и незабравими приятелства”, съобщи министърът.

„ Първият образователен ден е такова начало. Посрещаме новата образователна година по-опитни, готови и виновни, повече знаещи и можещи. Затова и по-уверени в себе си. Вярвам, че можем да се оправим дружно! Пожелавам Ви освен сполучливо начало, само че и пълноценно присъствено образование през цялата образователна година! Организацията, която създадохме, дава доста благоприятни условия за естествен образователен развой, само че единствено в случай че се пазим взаимно. Спазвайте ограниченията, ваксинирайте се, когато е целесъобразно, с цел да опазите себе си и хората към вас”, сподели още проф. Денков.

Той се обърна и към учебните заведения ни зад граница: „ Скъпи възпитаници и учители в учебните заведения ни зад граница, пазете родината в сърцата си, бъдете все по този начин всеотдайни в съхраняването на българския език, история и просвета “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР