Всяко човешко тяло е уникално само по себе си, но

...
Всяко човешко тяло е уникално само по себе си, но
Коментари Харесай

Вижте дланите си и ако забележите ТОВА – знайте, че сте необикновени

Всяко човешко тяло е неповторимо единствено по себе си, само че има някои редки белези, които ни свързват. А кои са нещата в човешкото тяло, които се срещат при доста малко хора, ни споделя новото видео от канала top5_of_the_net във Vbox7.com, показано от vesti.bg: Да имаш X на дланта си
Хората, които четат по дланите, могат да предскажат бъдещето ни. Всъщност гледането на ръка е известно още от древността, като даже е известно, че Александър Велики е бил мощно заинтересован от хиромантията и е вземал значими решения въз основа на предсказания на линиите на дланите му. Твърди се, че той е бил измежду дребното хора, които имат буквата X на дланта си.

Оказва се, че единствено 3% от популацията по света има този знак на ръката, като изследване, направено от университета в Москва демонстрира по какъв начин тъкмо буквата Х се свързва със ориста му. Тези хора са родени водачи и имат невероятни умения. Те елементарно простят, само че мъчно не помнят. Адаптират се бързо и имат огромен шанс.

Дълъг палмарен мускул
Този мускул е завещание от нашите прародители, които се катерели по дърветата. За да ревизирате дали го имате, поставете ръката си с дланта нагоре върху равна повърхнина. Докоснете дребното пръстче и палеца си и леко ги повдигнете.

Ако виждате изпъкнало сухожилие на китката си, вие имате дълъг палмарен мускул. Не се тормозете в случай че нямате – той е ненужен при актуалния метод на живот на хората.

" Златна кръв "
Тя не е златна в дословния смисъл на думата, само че има едно неповторимо свойство: съдържа антигени. Свойствата на тази специфична кръв са открити през 1961 година и до момента са известни към 40 индивида с такава кръв. 9 от тях са необикновено скъпи донори, тъй като тяхната кръв е подобаваща за всеки реципиент.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР