Всяка зодия има своя собствена енергия, която оказва пряко влияние

...
Всяка зодия има своя собствена енергия, която оказва пряко влияние
Коментари Харесай

Запознайте се с най-секси зодиите

Всяка зодия има своя лична сила, която оказва директно въздействие върху неговата половост. Сексуалността се отразява освен във външния, само че и в походката, гласа и способността да се показва вярно. Астролозите са създали рейтинг на петте най-секси знака на зодиака.
5. Лъв
Лъвът има привлекателна сила и човек, роден под този знак, постоянно е в центъра на вниманието. Той е изящен, обаятелен и знае чудесно по какъв начин да притегли вниманието на противоположния пол. Най-важното е, че Лъвът познава своите дефекти и ловко ги крие. Тези умения го трансформират в един от най-секси знаците в зодиака.
4. Козирог
Има естествено хубав външен тип, тъй че представителят на този знак просто би трябвало да се грижи за себе си и да се облича добре, а Козирозите го обичат! Около тях постоянно има доста фенове, които желаят да се снабдят с неговото благоволение, само че това е доста мъчно да се случи. Козирозите са моногамни и малко хора биват позволени покрай тях.
3. Овен
Овенът има изгаряща половост, близките безусловно полудяват по него. Представителите на този знак резервират красивия си външен тип в продължение на доста години и наподобяват по-млади от възрастта си. Тяхната половост им оказва помощ в живота и им отваря всички порти.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР