Всяка зодия има човек, който е подходящ за тях и

...
Всяка зодия има човек, който е подходящ за тях и
Коментари Харесай

Ето как изглежда сродната душа на всяка ЗОДИЯ

Всяка зодия има човек, който е подобаващ за тях и с който могат да прекарат целия си живот. Ето коя е сродната душа на всяка една от 12-те зодии:
Овен: Сродната им душа е амбициозна. Овните би трябвало да знаят, че непосредствен до сърцето им може да е единствено човек, който има огромни упоритости за живота и желае да живее самоуверено във всеки един миг. Овните не одобряват страха, не одобряват стоенето на едно място и до тях би трябвало да застане мощен и съдбоносен човек като тях.
 3-те зодии без шанс в живота в последно време 3-те зодии без шанс в живота в последно време
Това са зодиите, на които все им бяга шансът, каквото и да вършат, с каквото и да се захванат в живота си. Ето кои са те, какво могат...
Телец: Сродната им душа обича домашния уют. Телците могат да са сигурни, че верният човек за тях би трябвало да обича фамилията, домашния уют и да желае доста деца. Телците са страхотни домошари и за тях е доста значимо и индивидът до тях да обича всичко, обвързвано с дома.
Близнаци: Сродната им душа би трябвало да е буйна. Близнаците си падат по буйни зодии, които обичат да поддържат пламъчето живо във връзката. За тях е доста значимо сродната им душа да си пада по пътуванията, по сантименталните изненади и дългите, буйни нощи.
Рак: Сродната им душа би трябвало да умее да мечтае самоуверено. Раците постоянно би трябвало да търсят човек, който да ги подтиква към завършения, да пътуват дружно по света и да сътворяват огромни фантазии дружно. За тях е най-добре да срещнат човек, който има смели фантазии и не се опасява да ги реализира.
Лъв: Сродната им душа би трябвало да е мощна. Лъвовете са доста мощни персони и имат потребност от мощен човек до тях, който да споделя визията им за живота. Те са борбени, не се стопират пред нищо, с цел да осъществен упоритостите си и държат да живеят разточителен живот. Такъв човек им би трябвало – който да ги дърпа напред и нагоре, а дружно да сътворяват чудеса.  
Дева: Сродната им душа би трябвало да е артистична. Девите са доста артистични персони и търсят същото отсреща. Те не могат да си показват да изживеят живота си с човек, който няма нищо общо с изкуствата. За тях е доста значимо да обичат някой, който обича живота, дребните жестове и има вяра, че изкуството може да избави света.
 4-те зодии, на които ще им се случи нещо ненадейно през АПРИЛ 4-те зодии, на които ще им се случи нещо ненадейно през АПРИЛ
Март месец ще бъде доста спокоен за тези зодии, само че през април те могат да чакат непредвиденото. Големи изненади, още по-големи промени...
Везни: Сродната им душа би трябвало да е романтик по душа. Везните обичат сантименталните изненади и считат, че индивидът до тях би трябвало да прави по доста от тях, с цел да се усещат щастливи и обичани. Везните имат потребност от цвете, дребен жест или сантиментална вечеря от време-на време, с цел да се усещат глезени и обичани.  
Скорпион: Сродната им душа би трябвало да живее за любовта. Скорпионите доста държат на това индивидът до тях да им е правилен, да няма потребност от никой различен и да държи най-вече на любовта. Представителите на тази зодия са сигурни, че не биха могли да живеят с някой без сред тях да има луда пристрастеност, дълбока любов и съгласие.  
Стрелец: Сродната им душа би трябвало да пътува доста по света. Стрелците си падат по приключенията и забавните занимания в живота. Не понасят скуката, скучните хора и тези, които живеят единствено и само в сивото си всекидневие. Стрелците имат потребност от човек, който ще ги води на завършения, пътувания и екзотични дестинации.
Козирог: Сродната им душа би трябвало да е луда глава. Козирозите не понасят скучните хора. Те имат потребност от луда глава до себе си – човек, който да прави животът им по-цветен, по-интересен и в никакъв случай да не потъват в сивото и скучно всекидневие.
Водолей: Сродната им душа би трябвало да е вярна . Водолеите не простят изневярата – за нищо на света! Те имат потребност от човек, който да е правилен на тях и цялото им семейство, да е най-хубавият им другар и единственият им ухажор. Имат потребност единствено от честност и това им стига за цялостен живот.
 Кои зодии ПРОЩАВАТ невярност и кои НЕ? Кои зодии ПРОЩАВАТ невярност и кои НЕ?
За да простиш невярност или би трябвало да обичаш доста,  или би трябвало да вярваш във втория късмет и че всеки заслужава подобен. Някои зодии с...
Риби: Сродната им душа би трябвало да има благоприятни условия. Точно по този начин. Рибите не се срамят да си кажат, че имат потребност от по-луксозен живот и желаят индивидът до тях да има упоритости, да има постоянна работа и да живеят щастливо, пищно и по този начин, както им харесва. Смятат, че животът е прекомерно къс, с цел да бъдат скромни.
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР