Всяка трудна ситуация прави коалицията по-силна“. Това заяви кандидатът за

...
Всяка трудна ситуация прави коалицията по-силна“. Това заяви кандидатът за
Коментари Харесай

Кандидатът на Киро за БНБ: Покривам минималните изисквания за шеф! Ако ме изберат, ще си доуча…

„ Всяка сложна обстановка прави обединението по-силна “. Това съобщи претендентът за шеф на Българска народна банка от „ Продължаваме промяната “ Андрей Гюров в „ Тази неделя “ във връзка дуелът му за поста с представителя на съдружния му сътрудник Любомир Каримански от Има Такъв Народ.

По отношение на дипломата си, Гюров дефинира разкритията на ГЕРБ като „ координирана акция и сюжети “.

„ Само да уточня нали, че тук става въпрос за регистрация на дипломата, а не за нейното битие. Процедурните правила изискват претендентът да има минимална просветителна степен магистър, тъй че извършвам всички условия. Има условие за регистрация на тази тапия за достъп до трудовия пазар отвън образователните заведения. Ако пристигна времето да стана гуверньор на Българската национална банка, до този миг ще бъдат направени всички нужни стъпки за регистрация на тази тапия “, съобщи Гюров.

Това съобщи Гюров във връзка повдигането на въпроса за регистрацията на докторската му степен от Виенския университет, само че не изиска да посочи кой седи зад тази офанзива, а единствено сподели, че тя е видна по това кои партии приказват за това при чуването му.

Що се отнася до последвалото бързо вписване на дипломата му, Гюров го дефинира като „ престарание на нашите сътрудници “.

„ Процедурите са били задействани и както излезна мнението на министерство на образованието предвид на високия публичен интерес, инспекциите са били направени. Те са служебни инспекции, те са били направени. В последна сметка виждате това е една техническа тематика, която няма отношение към чуването “, сподели Гюров.  
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР