Всяка поява на херцогинята на Съсекс – Меган, се следи

...
Всяка поява на херцогинята на Съсекс – Меган, се следи
Коментари Харесай

По какво си приличат и се различават Кейт и Меган?

Всяка поява на херцогинята на Съсекс – Меган, се следи с изключително внимание в последния близо един месец след сватбата ѝ с принц Хари. Неизменно следват и сравненията с етърва ѝ Катрин – брачната половинка на принц Уилям, написа Дарик.

Последният мотив за паралели бе първият взаимен ангажимент на Меган с английската кралица Елизабет Втора в четвъртък. Медиите на Острова и по света си спомниха първата взаимна демонстрация с монарха на Кейт и извадиха фрагменти от 2012 година. Анализирайки всеки подробност от облеклото и държанието на двете херцогини, наблюдаващите показаха и очевидните разлики, откриха и забавни детайлности към двете прояви, които да съпоставят.

 Първият формален взаимен ангажимент с кралицата на херцогинята на Кеймбридж Катрин, 8 март, 2012 година
Първият взаимен ангажимент на херцогиня Катрин с кралица Елизабет Втора бе на 8 март 2012 година. Двете дружно със брачна половинка на кралицата – принц Филип, посетиха Лестър като първа спирка от обиколката на Елизабет Втора из Обединеното кралство по случай диамантения й празник на престола.

 Първият формален взаимен ангажимент с кралицата на херцогинята на Кеймбридж Катрин, 8 март, 2012 година Кралските особи посетиха катедралата, градския център и университета Де Монфор, където участваха на ревю. Кейт избра за появяването си в Лестър наследник костюм на английския бранд L K Bennett („ Eл Кей Бенет “). Сочената към този момент по това време за образец за жанр херцогиня го добави с подобаваща шапка на James Lock („ Джеймс Лок “).

 Първият формален взаимен ангажимент с кралицата на херцогинята на Кеймбридж Катрин, 8 март, 2012 година
Първият формален взаимен ангажимент на херцогиня Меган с кралицата бе на 14 юни тази година в графство Чешър. Двете кралски особи участваха на формалното разкриване на моста Мърси Гейтуей на едноименната река, който е измежду най-внушителните инфраструктурни планове във Англия през последните години, и на спектакъл Сторихаус в град Честър, графство Чешър.

 Първият формален взаимен ангажимент с кралицата на херцогинята на Съсекс Меган, 14 юни 2018 година Херцогинята на Съсекс избра за този самобитен собствен дебют кремава рокля с мантия, дело на дизайнерката на булчинската ѝ рокля Клеър Уейт Келър, работеща за френската фешън къща " Живанши ". И тази година кралицата означи празник, а точно 65 години от своята коронация.

 Първият формален взаимен ангажимент с кралицата на херцогинята на Съсекс Меган, 14 юни 2018 година

 Първият формален взаимен ангажимент с кралицата на херцогинята на Съсекс Меган, 14 юни 2018 година Медиите не пропущат да отбележат, че до момента в който първият формален взаимен ангажимент на херцогиня Катрин с кралицата е бил повече от 10 месеца откакто се омъжи за принц Уилям, то този на Меган е по-малко от месец след сватбата й с принц Хари, която се състоя на 19 май.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР