Всяка криза в живота носи със себе си опасност от

...
Всяка криза в живота носи със себе си опасност от
Коментари Харесай

Послушайте съвета на специалистите: Паниката може да бъде много опасна! Не позволявайте на стреса да ви завладее!

 Всяка рецесия в живота носи със себе си заплаха от разрушение на организма или прекосяване на по-ниско равнище на действие на системата. Световната здравна организация дава следното определение за ЗДРАВЕ :

Състояние на цялостно физическо, психическо и обществено благоденствие, а не просто неявяване на болест или кусур . Пандемичния темперамент на рецесията провокиран от новия вирус се отразява освен върху физиологичното здраве, само че и до съществено психологични разтърсвания измежду доста хора. Умението да направляваме събитията от живота си, ни кара да се усещаме сигурни. Обаче не постоянно се получава по план…Страхът прави хората непредсказуеми, ужасът пред незнайното е доста по-силен, в сравнение с преди всеки боязън, чийто генезис разбираме. За това най-хубавото, което можем да създадем в тази обстановка наред с рекомендациите за прилагане на защитни средства, стерилизация, другарство от отдалеченост е запазим психическото си равновесие .

Великия академик Никола Тесла споделя: „ Всеки би трябвало да счита тялото си за скъп подарък от Онзи, който твори с обич. Затова тялото е чудно създание с неописуема хубост и се явява тайнственост отвън човешките усещания “. Става въпрос за чиста просвета и резултати на физиката, на което гения посвещава живота си и потвърждава, че всяка клетка има дълъг резонансен цикъл и в случай че клетките набъбват вярно, хората или всяко друго създание могат да бъдат изцяло здрави.

Това е концепцията залегнала в основаването на поляризационен диск - мощно средство за повишение прилива на витална сила, който за доста малко време задвижва електрическите потоци в човешкия организъм, като го подтиква самичък да се излекува. Днес е несъмнено, че ние сме същества с електромагнитна природа и всички, на които това не им е ясно, ще се убедят персонално, прилагайки .

Един бърз метод за обезвреждане на напрежението е да сложите дланта си върху диска или сред дланите за няколко минути и след малко време ще почувствате успокояващия му резултат. Този резултат може да бъде реализиран, когато се сложи на слънчевия сплит - пристъпите на суматоха отшумяват, напрежението понижава и се хармонозира работата на всички органи.

Животът може да докара до неподходящи условия, само че в случай че успеем да извлечем поука тогава провалянето може да се трансформира в победа. Тези, които са осведомени с това, употребяват сходни прекарвания за духовно израстване. Това е развой, в който се изправяме пред страховете си и ги трансформираме.

В човешката същина най-истинското и благородно държание е „ инициативно държание “ ориентирано към персоналната отговорност и шерване на опит насочен към дейности за помощ към другите.

К.Киров гр.Добрич: Сърдечни благодарности за основаването на диск ! Ползвам диска от близо година и половина. Работя с хора (като преподавател и обучител) и в огромна част от времето съм на крайник или седнал пред компютър. Това ускорява контузии и проблеми, които имам от години, свъзани с болки в тил, таз, колене…. Ползата от диска чувствам в две посоки: от една страна, прочувствено ми оказва помощ да резервирам баланс и отдалеченост в натоварващи ситуации– не се напъвам и оставам с меко отношение и към себе си, и към другите, а въпреки това,, до момента в който съм на компютър или чета книга, минавам с диска по цялото си тяло – под ходилата, стомах, безоблачен сплит, сърце, гърло, чело, теме – и чувствам хармонизирането, стоплянето, придвижването на талази в тялото.

Юлия Нейчева –гр.Бургас: Споделям на драго сърце и признателност изгодите за мен от диска . Прилагам го към този момент втора година при чувство за нервно напрежение. При повишаване на кръвното получавам болки в тила и това въздейства зле на зрението ми. Като положа диска под тила болките изчезват и зрението се възстановява. Подарих истински дискове на цялото си семейство и всички интензивно ги употребяват в всекидневието си.

Мирослав Сукур - Сърбия: По-добре дремя..… преди и Мелатонин не помагаше. Много ви благодаря.

 Г-жа Маркета Тритова – Чехия: Успях да отстрани предразсъдъците, блокажите и другите страхове, които дълго време ми пречеха да осъществя фантазиите си с . Веднага откакто го получих, изпълних инструкциите и имах необясними прекарвания. Почувствах се по-жизнена, в положително въодушевление и изпълнена с сила, незабавно щом сложих ПОЛАРИС на слънчевия сплит. В това време семейство ми беше инфектирано с грип и пробвах да оказа помощ в лекуването им с диска. Задържайки на гърдите единствено за една нощ, намалихме кашлицата, а като го сложим на синусите и челото преодоляхме главоболието без медикаменти. Баща ми нарани десния си гален през тези дни- завързахме диска и на сутринта имаше отичане, само че стъпваше обикновено. С диска животът ми стартира да се трансформира. Потокът на сила е доста натоварен и в последна сметка има оптимално разпределяне, което има лековит резултат върху тялото. Благодаря. Искам колкото се може повече хора да бъдат осведомени за резултатите на диска .

Болестта е предизвестие, че би трябвало да променим нещо в живота си. Ако осъзнаете какво ви възпира и ви пречи да живеете здравословен и спокоен живот, в случай че измененията неприятните житейски привички, с диска можете да си помогнете да се присъедините към тези, които трансфораха провалянето си в победа.

За контакти и поръчки тел. + 359 886 777 126.

Полезна информация, споделен опит от изгодите от диск ПОЛАРИС и благодарствени писма от консуматори от целия свят можете да прочете на уеб страницата на компания „ ПОЛАРИС БГ “ ООД -


До края на 2020г. ПОЛАРИС БЪЛГАРИЯ понижава цената на ПОЛАРИС ДИСК за всички, които желаят да имат един ДОМАШЕН ЛЕЧИТЕЛ БЕЗ СРОК НА ГОДНОСТ.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР