Всяка жена обича различно. По свой си начин. И всяка

...
Всяка жена обича различно. По свой си начин. И всяка
Коментари Харесай

Този мъж ще ти липсва!

Всяка жена обича друго. По собствен си метод. И всяка жена желае да бъде с съвършения мъж , тъй като го е чакала толкоз дълго!

Събирала е качествата, които харесва на всички преди него и си прави лист. Чувството за комизъм на един, стилът на обличане на различен, докосването на трети. Този лист няма край.

Той в никакъв случай няма да има, в случай че просто не се обърнем към всички остарели любови обратно и не се замислим. Защо не се получи?

 Thinkstock

Има две аргументи за това. Едната е, че той по този начин и не се промени. А другата – той се промени прекомерно доста.

Да, за жалост е по този начин. Едва 5% от връзките свършват, тъй като любовта си е отишла. Ама в действителност отпътувала. Останалите 95% са просто несбъднати упования или разочороващи резултати.

Колкото и да не ми се желае да го призная, от време на време любовта не е задоволителна. Дадох си сметка през годините, че едно от нещата, които движи една връзка, е компромисът.

 Thinkstock

Не бъркай компромиса със обстановката с компромис със себе си . Докато едното е въпрос на избо р и здрави нерви, с цел да можеш да видиш непознатата позиция. А другото е просто въпрос на правила, които не трябва да се пристъпват.

Това е е нещо, което и двете страни в една връзка би трябвало да вършат. В избрани количества и в никакъв случай едностранно.

Замисли се за мъжа до себе си. Преди толкоз време го хареса точно подобен, какъвто беше тогава, нали? С всичките му дефекти , които отчиташ за такива в този момент. И с визията му, и с характера му. Та ти се влюби в него точно поради тях , в случай че можеш да признаеш това пред себе си.

 Thinkstock

А в този момент... в този момент тези неща те нервират. Не понасяш идентичните смешки или прическата му. Стилът му на обличане не се е сменил кой знае какъв брой. А нещата от листата ти като че ли стават все по-малко, до момента в който го гледаш.

Истината е някъде там – по средата. Когато дълго споделяш живота си с един човек, е обикновено да очакваш той да има развиване и както се назовава във филмовите среди – с цел да може филмът да е сполучлив, същността на героя да претърпи смяна, която да докара до щастливия край.

На мнение съм, че в случай че двама души не израстват дружно и не научават с течение на времето нови неща, значи нещата няма да доведат до този край.

Много от нас са си казвали: „ Обичам го, мисля, че аз ще мога да го трансформира. Той ще стане по-добър, когато е с мен! “ Истината е, че в случай че той ви обича, ще се промени към положително.

Именно затова доста мъже зарязват заниманията си, тъй като на няколко пъти сме измрънкали, че нямат време за нас. Или че не харесваме приятелите му. Или че е време да смени всичките ризи и да стартира да се облича друго. Или че дългата му коса е към този момент демоде и е време за нова прическа и брадата му към този момент ни боде, до момента в който се целуваме и не я харесваме.

Всички тези промени въздействат и на характера на мъжете по един или различен метод.

И в случай че той в действителност те обича – тези неща изчезват. И той се трансформира в нов човек. Този, които ние сме желали. Този, за който ние сме си мечтали.

В началната еуфория не виждаме нищо друго с изключение на прелестните промени , които сме съумели да създадем в този мъж. Изпитваме малко горделивост, мощ и ново въодушевление към индивида.

И след това това минава и разбираме, че в действителност ние не ненавиждаме неговата дълга коса или гъста брада. Не ненавиждаме и ризите му. А след визията му и нещо друго в него се е трансформирало като че ли.

И се опитваме отново да променим. Да върнем. Да сглобим един фиктивен облик, който сами сме си построили с годините.

Не сме отговорни ние, нито мъжете . Ние живеем в два разнообразни свята. И в случай че не успеем да ги съвместим вярно – всичко се разпада.

Има няколко неща, за които се замислих, до момента в който пишех:

Хората не се трансформират, само че дамите трансформират мъжете. Нека го вършим в рационални граници, които да са в действителност нужни, само че не капризни.

 Thinkstock

Жените трансформират мъжа, само че неведнъж по-късно губят почитание към него. И менно поради това дамите обичат мъже с правила и твърда дума, които биха нарушили единствено, в случай че доводите и на двете страни са задоволително мощни. Понякога точно това ни нервира, само че ни задържа там.

Смяната на идентичността не е решение на казуса. Ако промениш един мъж до безспир, той към този момент не е твоят.

Компромис – това е вярната дума. Един мъж би трябвало да знае по кое време да разреши смяната. А една жена – къде е границата сред нужното и капризността.

Споделете ни вие какво мислите и коментирайте!

 Thinkstock
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР