Всяка химическа лаборатория може да произведе веществото от групата токсични

...
Всяка химическа лаборатория може да произведе веществото от групата токсични
Коментари Харесай

Всяка лаборатория може да произведе "Новичок", твърди създателят му

Всяка химическа лаборатория може да създаде веществото от групата токсични бойни сътрудници "Новичок ", откакто беше оповестена книга, в която се разказва методът за това, предават международните информационни организации.

Думите са на един от основателите на нервно-паралитичния сътрудник - Леонид Ринк.

На 2 септември представителят на немското държавно управление разгласи, че според осъществените токсикологични разбори съветският опозиционер Алексей Навални е бил токсичен точно с "Новичок ".

По тази причина Германия желае пояснения от Русия, до момента в който Москва на собствен ред чака отговори от Берлин по случая.

Ринк подсети, че се е разгласила книга за "Новичок ", в която се разкрива класифицирана информация. Той акцентира и че създателят на изданието - Вил Мирзаянов, в действителност не е създал веществото.

"Той разкри на всички терористи по какъв начин да основат "Новичок " във всяка лаборатория, която разполага с екстрактори ", съобщи химикът.

Ринк е безапелационен, че Мирзаянов "трябва да се извини на прокуратурата, държавните органи за сигурност и страната поради разкриването на класифицирана информация в книгата, а по-късно да изиска амнистия от цялата интернационална общественост болести цялостното изложение на "Новичок ".

В свои предходни изяви Ринк сложи под въпрос отравянето на съветския деятел точно с "Новичок " с аргумента, че Навални нямал признаци, които да потвърдят тези изказвания. Той акцентира, че веществото е смъртоносно на 100%.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР