Всяка година на пазара се появява нов флагмански смартфон убиец, ...

Всяка година на пазара се появява нов флагмански смартфон убиец,

Новият стилен смартфон Blackview A60 Pro може да се окаже убиецът на Redmi 6A

Всяка година на пазара се появява нов флагмански смарт телефон палач, задачата на който е да убие високите цени и за 2019 година това е Blackview A60 Pro . Този телефон дава доста повече от Redmi 6A при една и съща цена.

Компанията производител разгласи, че единствено за един ден са продадени 50 000 екземпляра Blackview A60 Pro. Това демонстрира високата известност на марката, която може да окаже въздействие на господството на другите марки. Вероятно към този момент сте се срещнали с главните механически характерности на A60 Pro тук и в другите софтуерни уеб сайтове. Спецификациите и дизайнът са положителни онлайн, само че какво можем да кажем за протичащото се в действителния живот? Нови публични фирмени видеа демонстрират външния тип на A60 Pro, както и функционалностите, с които разполага.

Както можем да забележим нагоре, екранът, потенциалът на акумулаторната батерия и паметта на A60 Pro са по-добри от тези на Redmi 6A. Новият A60 Pro е доста по-изгоден за закупуване.A60 Pro и Redmi 6A се базират на системата върху чипа Helio A22 (MT6761) с 4х процесорни ядра с тактова периодичност до 2,0 GHz. Поддържат се LTE честотните ленти и се предлага висока скорост в 4G мобилните мрежи. Освен това A60 Pro работи под ръководството на операционната система Android 9 Pie, която предлага образован интерфейс и обезпечава равномерен геймплей, с което потреблението на Android е издигнато на ново равнище. Смартфонът има и скенер за пръстови отпечатъци на гърба и поддържа технология за различаване на лицето. И още, налични са три слота за карти – за две SIM карти и една microSD. Тоест, и трите слота могат да се употребяват по едно и също време.

Захранването на A60 Pro се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4080 mAh, която е с 35% по-мощна от тази на 3000 mAh батерия на Redmi 6A и обезпечава осезателно по-дълго време на самостоятелна работа.

Ако A60 Pro ви е харесал, Blackview има специфична оферта, препоръчана в формалния уебсайт на компанията. Сега можете да вземете този свръх бюджетен смарт телефон единствено за $68,99 , като отстъпката е 24%. Продажбите от този вид завършват доста бързо и в случай че желаете да получите този напълно на ниска цена, само че доста добър телефон, би трябвало да побързате и да посетите формалния уеб уебсайт на компанията.
Платено съобщение

Източник: kaldata.com


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg