Всяка година Европейската комисия е подложена на 400 кибератаки годишно.

...
Всяка година Европейската комисия е подложена на 400 кибератаки годишно.
Коментари Харесай

Борбата на ЕК с кибератаките се задълбочава

Всяка година Европейската комисия е подложена на 400 хакерски атаки годишно.

За да борят ударите, специалистите се насочват към последователен метод на отбрана. Така институцията устоява на виртуалните набези.

140 млн. евро е бюджетът на Главна дирекция „ Информатика “, с които пари експертите пазят сензитивната информация.

Пред дирекцията стоят няколко провокации, що се отнася до хакерските атаки.

Ключови процеси са нужни за всяка система в региона на осведомителните технологии. Необходимо е да се насочи вниманието към типовете инфраструктура. Същевременно корпоративното ръководство е значителен аспект по въпроса.

Планът е упорит и цели да подсигурява системите и сигурността още на равнище план.

За да борят виртуалните набези, специалистите работят в тенденция откриване на тези фактори, които способстват за уязвимостта на самите системи. Идеята е проблемите да се отстраняват оптимално бързо.

Когато експертите създават нови системи, те се концентрират върху новата архитектура, която да подсигурява, че съставените елементи имат вградена сигурност.

Разчита се през идната година или две да се мине към една по-стабилна и по-сигурна обстановка. Надеждата е проектите да станат по-зрели.

С тази цел е повишен потенциалът на мониторинга в Еврокомисията. Използват се най-новите принадлежности, с цел да може да се разкрие дадена неправда.

Капацитетът обаче самичък по себе си изисква несъмнено време за създаване, а сигурността се нуждае от непрекъснато подсилване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР