Всяка година екипа на App Store селектира най-добрите приложения за

...
Всяка година екипа на App Store селектира най-добрите приложения за
Коментари Харесай

Кои са топ приложенията в App Store през 2022 г.

Всяка година екипа на App Store селектира най-хубавите приложения за миналата година  в няколко разнообразни категории, като известността и броят сваляния не са наложително измежду водещите фактори за избора. 
 Starlink, Илон Мъск и по какъв начин интернет услугата на SpaceX стана най-сваляното приложение в Украйна
Най-сваляното приложение в Украйна

Когато има проблеми с интернета, Мъск е отсреща

Селекцията нормално се базира на това какъв брой стимулиращи са били дадени приложения за потребителите, по какъв начин са повлияли те на свързаността и въображението на хората. 

За приложение на годината за iPhone е обявенa обществената мрежа, която кани потребителите си всеки ден да качват фотография, направена по едно и също време със задната и предната камера на телефона. 
 Снимка 597313

Игра на годината за iPhone пък е шуутърът, който през последните няколко години господства и гейминг платформите на Sony и Microsoft. 

Приложение на годината за iPad е, което съставлява много богата откъм функционалности и услуги опция на Notes, до момента в който за игра на годината за таблета е оповестена. 

Най-доброто приложение за Mac през 2022 година е - много забавна и развита стратегия за сформиране на родословие посредством най-различни диаграми и 3D модели. 
 Снимка 597315

Най-добрата игра за Маc е, която съставлява забавен микс от геймплей с карти, сходни на ескейп руум пъзели и хорър детайли. 
 Тревожност, безпокойствие и различни способи като ароматерапия и мобилни приложения за справяне с тях
Алтернативни способи да се оправим с тревогата

Освен физическата интензивност

В категорията за най-висока културна стойност и влияние е отличено приложението, което може да служи като самобитен психически съветник. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР