Всяка една политическа криза се разрешава по време на избори.

...
Всяка една политическа криза се разрешава по време на избори.
Коментари Харесай

Костадинов: Най-голямата криза е, че 2/3 от българските граждани не припознават държавата като своя

Всяка една политическа рецесия се позволява по време на избори. В рамките на по-малко от 10 дни можем да имаме решение на рецесията. Основното разрешение е до каква степен хората, които желаеме да управляваме, можем да мотивираме тези, които не желаят да вземат участие в изборите. Най-голямата рецесия е, че 2/3 от българските жители не припознават българската страна като своя. Това съобщи в предаването " Панорама " по Българска национална телевизия водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

" Ние водим диалози с всички. Поставяме условия, които условия са на нашите гласоподаватели – опазване на българската финансова самостоятелност, повдигане на глобите против Русия, предприемане на дейности за увеличение на българското произвеждане. Тези неща, които сме сложили в предходния парламент, ще ги сложим и в този момент, сподели още той.

Вие ходите ли в магазин, четохте ли отчета на финансовата министърка? Държавата ни е изправена пред някакъв вид финансов банкрут. Това, което ние казахме, значително се случи. Инфлацията при нас е още по-дълбока поради несъответстващите дейности на предходното държавно управление, само че това не трансформира кой знае какъв брой нещата. Ако желаеме да преодолеем инфлацията, би трябвало да възстановяваме връзките с Русия, да вдигнем глобите, да поемем ангажимент, че няма да влизаме в еврозоната, тъй като еврозоната се срутва пред очите ни, сподели още водачът на " Възраждане ". 

По отношение на спора в Украйна Костадинов съобщи: " Позицията на България би трябвало да се промени, тази война не е в полза на българския народ, това са страни, които са ни близки, нямаме интерес от това спорът да продължава. Ролята на България би трябвало да бъде да посредничи, а не Турция да е медиаторът и на всичко от горната страна да получава огромни стопански облаги от това. Положението не е положително за България. Трябва да вдигнем глобите и да престанем да въоръжаваме украинската войска, тъй като този спор обслужва други страни и не е в интерес на България ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР