Вследствие на стотици запитвания и коментари от страна на различни

...
Вследствие на стотици запитвания и коментари от страна на различни
Коментари Харесай

Спортувай вкъщи и живей здравословно с Pulse fitness & Spa

Вследствие на стотици запитвания и мнения от страна на разнообразни клиенти спортната верига Pulse Fitness & Spa започва две начинания, които да оказват помощ на всички искащи да избягат от отрицателните страсти по време на дългия престой вкъщи и да вземат оптималното от настоящата обстановка.

‘Тренирай у дома с Pulse Fitness & Spa’ дава късмет на всички искащи да спортуват в комфорта на личния си дом. От понеделник до петък от 11ч и от 17ч всеки интернет консуматор може да вземе присъединяване в лайв тренировки с топ треньорите на Pulse Fitness & Spa, провеждащи се на Facebook страницата на веригата. Заниманията са разнородни и от тях може да се възползват хора от всяка възрастова група и пол и то без значение от спортния им стаж.

От управлението на клуба даже разясняват, че като последваща крачка се разисква и построяването на профилирано студио с професионална инсталация и озвучение за провеждането на лайв тренировки, налични за всички фитнес запалянковци.

Освен тренировки онлайн настоящата обстановка в България предизвика Pulse Fitness & Spa да стартира и организирането на лайв Facebook семинари с топ диетолози и инструктори. Този вид събития целят да насочат участниците към точните храни и питиета, които работят като естествени имуностимуланти и могат да им оказват помощ освен да запазят формата си, само че и да я подобрят.



Всички участници в семинарите могат да зададат своите въпроси към водещия. Събитията се споделят авансово във Facebook страницата на Pulse Fitness & Spa и могат да бъдат гледани от безусловно всеки.

Извънредното състояние промени метода на живот на всички хора по света. Не всички промени обаче са към по-лошо. Pulse Fitness & Spa дава образец за това по какъв начин може сегашната обстановка да бъде опция, а не проблем.
"Тези, които към момента не са съумели да посетят някой от клубовете на фитнес веригата, в този момент ще имат опцията да упражняват редовно в домашни условия и да се възползват от опита и знанията на диетолозите и инструкторите ни “ – безапелационен е екипът на холдинга.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР