Всичко най-интересно от света на българския и на световния спорт,

...
Всичко най-интересно от света на българския и на световния спорт,
Коментари Харесай

btvsport.bg е новият сайт със спортно съдържание от bTV Media Group

Всичко най-интересно от света на българския и на международния спорт, както и извънредно спортно наличие може да чака aудиторията на новия уебсайт, който започва в цифровото пространство при започване на април 2022 година. Новият състезателен уебсайт е разумна последваща стъпка от развиването и надграждането на цифровите планове на bTV Media Group.

Горещи вести, изявленията, срещи със суперзвездите и техните треньори, резултати от спортните съревнования и статистика онлайн, цялостна стратегия на спортните събитията, както и богато видео наличие дава обещание на спортните почитатели редакторския екип на новия уебсайт, част от " Новини, настоящи излъчвания и спорт " на bTV. Амбицията ни е новият уебсайт да бъде продължение на btvnovinite.bg и да работи в тясна връзка и синхрон с останалите уеб сайтове на групата.

" bTV Media Group има правата за трите топ шампионата в европейския клубен футбол: Шампионска лига, Лига Европа, Лига на конференциите. И в трите шампионата на УЕФА през май предстоят финали, а кулминационната точка ще бъде точно извънредното спортно наличие на новата спортна платформа ", показа Владислава Лазарова ", управител уеб наличие на уеб страниците на bTV Media Group и изпълнителен продуцент " Спорт " нa bTV.

Стартът на btvsport.bg съответствува със мощна седмица за bTV Media Group - Световната купа по художествена гимнастика в София, която се излъчва директно в ефира на спортната телевизия RING за втора поредна година. Тази конкуренция ще бъде допустимо да се наблюдава от аудиторията освен на телевизионния екран, само че и в уеб пространството с извънредно необятна гама от продукция. Първите срещи на новите " златни девойки " на България аудиторията може да види на новия уебсайт. Ексклузивни изявленията и цифрови сторита за тях и за всичко, протичащото се преди и по време на шампионата, с непрекъснати живи включвания и директни предавания от " Арена Армеец " ще проследят потребителите на уеб страницата.

" Спортът е значима част от bTV новините, радваме се, че към този момент се разпростира и на лично уеб пространство -. Продължаваме да влагаме във висококачествено и политематично наличие на разнообразни платформи. До дни ще представим и нов бизнес уебсайт, който създаваме за всички с интерес към стопански и финансови тематики ", показа Антон Хекимян, шеф " Новини, настоящи излъчвания и спорт " в bTV.

Btvsport.bg е домът и на спортния подкаст на bTV Media Group - който бе пуснат през февруари тази година и компанията влага в построяването на съвременно цифрово студио за старта му. На новия уебсайт читателите ще открият всички предходни епизоди, а всеки четвъртък ще ги чака нов епизод със спортна звезда.

Отново в цифрова среда, на, всички почитатели на гейминга могат да проследят и видео подкаста, с най-актуалните трендове и вести от гейминг промишлеността, както и ревюта на игри от специалисти в региона. Той е цифровото продължение на предаването " Геймър " по bTV Action, един от най-иновативните формати в българския ефир.

е построен по всички стандарти за съвременна онлайн платформа - функционален, бърз, елементарно наличен, със модерни функционалности за лъчение по едно и също време на повече от едно събитие онлайн, със особено място за мненията и събитията на деня. За облекчение на спортните почитатели уеб сайтът е оптимално елементарен за потребление и на мобилни устройства.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР