Всичко е ясно! Световното първенство по футбол в Русия започна

...
Всичко е ясно! Световното първенство по футбол в Русия започна
Коментари Харесай

Ден втори: Битката за Пиренейския полуостров

Всичко е ясно! Световното състезание по футбол в Русия стартира с обилна гала, непристоен жест от Роби Уилямс и разгромна победа на Русия над Саудитска Арабия. И откакто първата крачка беше направена, време е за днешната доза мачове.
Русия громи на старта на мондиала (ГАЛЕРИЯ) "Сборная " разруши новобранеца Саудитска Арабия, желан от "Ювентус " свети
Истинска борба се обрисува на терена на стадион " Фищ " в Сочи, в Египет тръпнат в очакване да видят своя футболен Месия - Мохамед Салах, а два от новобранците на шампионата желаят да заявят, че не са за подценяване. Всички детайлности към трите мача през днешния ден, ще може да следите със статистика в действително време на нашия уебсайт, а прогнозите на специалистите ще чуете в новия брой на " На пай пас ".

Битката за Пиренейския полуостров

Снимка: Reuters

Настоящият европейски първенец Португалия излиза на терена против някогашния международен първенец Испания. И това в случай че не е представление! Двата отбора ще се борят да дефинират кой играе по-ефективен футбол на извънредно горещия през летния сезон Пиренейски полуостров.

Статистиката е в интерес на " Ла Роха " (3 победи, 2 загуби, 1 равенство). Моментната обстановка обаче лишава от преимуществото на испанците. Те ще излят на терена в Сочи с треньор, провел с тях единствено 2 занимания. Причината е изненадващото и скоростно уволняване на Хулиен Лопетеги, който под носа на федерацията подписа контракт с " Реал " Мадрид. На негово място застава Фернандо Йеро, макар че играчите бяха срещу.

В португалския щаб ще се опитат да се възползват от това моментно състояние, а острието в офанзивата е ясно - Кристиано Роналдо. Той ще опита да поведе съотборниците си към нов успех, след историческия триумф на европейското, и най-сетне да... вкара на Испания.

Stat

Със Салах? Без Салах?

Снимка: Reuters

Египет и Уругвай ще излязат на терена, с цел да разрешат въпроса с краткотрайното класиране в първа група, в която Русия нощува като едноличен водач. Тук въпросът е един: Възстановен ли е Мохамед Салах за мача?

Звездата на " Ливърпул " получи травма в рамото по време на финала на Шампионската лига против " Реал " Мадрид. Тя не му разреши да взе участие пълноценно в подготовката на тима, за смут на многомилионните му почитатели в родината. Египетската звезда със статут на фараон даде мотиви за оптимизъм, откакто съобщи, че има възможност да се появи на терена в Екатеринбург.

Уругвай пък предлага звездна селекция, в която са включени кръвожадния Луис Суарес и първенецът на Франция Едисон Кавани. В последните си 5 мача пък южноафриканците не са допускали гол.

stat

Двубоят на новобранците

Снимка: Reuters

Мароко и Иран са от тимовете, които в никакъв случай до в този момент не са попадали в групата на изявените любимци. Те обаче няма да имат нищо срещу да объркат сметките на " Големите ". За задачата би трябвало да натрупат първи точки в групата, а по-късно да мислят за възможни изненади.

Мароканците са с малко по-голямо преимущество, защото част от играчите им имат опит по европейските терени. Иранците пък ще отвръщат с изненада.

stat
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР