Всички знаем, че новото поколение на най-големия кабриолет на Mercedes

...
Всички знаем, че новото поколение на най-големия кабриолет на Mercedes
Коментари Харесай

Най-бързият кабриолет - Brabus 900 Rocket Cabrio

Всички знаем, че новото потомство на най-големия кабриолет на Mercedes направи огромна крачка и се трансформира в нещо в действителност ултралуксозно и в същото време скъпо. Огромният кабриолет във версията S65 е един от последните употребяващи 6.0-литровия V12 битурбо мотор, като мощността му е нескромните 630 конски сили.



В същата тази Германия обаче, има една компания, за която конските сили постоянно са малко - Brabus. Те обичат да стигат до лимита и този нов план съвършено го демонстрира. Не е мъчно да погледнете името и да се досетите, какъв брой тъкмо е покачването на мощността. Да, това са здрави 900 конски сили и въртящ миг като на товарен камион - 1200 нютонметра.



Това е достигнато с помощта на подмяна на част от "вътрешностите " на мотора - нови бутала и биели, които да устоят на налягането, които са повишили и работния размер до 6.3-литра, както и нови турбокомпресори с по-голям потенциал. Сменени са още част от всмукателната система, цялата изпускателна, както и интеркулерите, с цел да се държи студен въздуха, който навлиза в мотора. Автоматичната седемстепенна трансмисията също е претърпяла промени, с цел да издържи тези 1200 нютонметра. Естествено и тук участва типичното за Brabus златно фолио, което да държи температурата на мястото ѝ, само че е скрито от всичките други елементи.



Естетичните промени са типичните за компанията - редица елементи от въглеродни нишки за външността и напълно нов интериор, само че несъмнено най-отличаващото са 21-цоловите джанти, които може даже да бъдат и 22-цолови.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР