Всички знаем, че човешкото подсъзнание е велика сила, а понякога

...
Всички знаем, че човешкото подсъзнание е велика сила, а понякога
Коментари Харесай

Този бърз ТЕСТ ще ти разкрие какво те очаква в близко бъдеще

Всички знаем, че човешкото подсъзнание е велика мощ, а от време на време хората имат способността да свързват изображенията със своите прекарвания и да избират една картина пред друга, тъй като тя им носи чувства, от които се нуждаят или биха желали да изпитат.

От доста години насам в логиката на психиката се употребяват картинки, с цел да се проучва личността на даден човек, а тази техника може да се употребява и в всекидневието ни.
 Honоr 10, за мен е чест да си новият ми телефон (и си толкоз наследник!) Edna предлага Honоr 10, за мен е чест да си новият ми телефон (и си толкоз наследник!)
Символите на картинката, която ще видите малко по-долу, биха могли да разкрият близкото ви бъдеще!

Колкото и да не ви се има вяра, можете да отделите две минути и даже от любознание да ревизирате какво се крие зад признака, който сте си избрали.

За тази цел би трябвало да пандизите очи за няколко секунди, да изчистите съзнанието си от всевъзможни неприятности в живота си, да ги отворите и просто да изберете инстинктивно едно от изображенията.

А отговорът на това какво се крие зад изображението, което сте избрали, ще разберете в нашата специфична изложба ТУК >>>

 картинка

Просто запомнете цифрата на определената картинка и проверете какво значи тя.

Към отговорите >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР