Всички виждат колко бързо и организирано протича ваксинацията, включително на

...
Всички виждат колко бързо и организирано протича ваксинацията, включително на
Коментари Харесай

Борисов в Чирпан: Всички виждат колко бързо и организирано протича ваксинацията |

" Всички виждат какъв брой бързо и проведено протича имунизацията, в това число на СИК и ЦИК, само че и на всички искащи ", съобщи министър председателят Бойко Борисов, който прегледа построената нова и съвременна пречиствателна станция за отпадни води в Чирпан. Съоръжението коства над 15 милиона лв. и е оразмерено за 19 641 еквивалент поданици с водно количество от 112 литра за час.

Борисов бе безапелационен, че пандемията не е минала и отварянето на заведенията за хранене и заведенията не значи, че ограниченията не би трябвало да се съблюдават. „ Трябва да продължим с нарасналото внимание, с отдалеченост, разсъдък и с идването на пролетта мисля, че ще бъде и по-лесно ", уточни министър-председателят.

Премиерът подсети за безапелационната позиция на евролидерите от завършилия през вчерашния ден Европейски съвет фармацевтичните компании прецизно да съблюдават договорите и да идват ритмично доставките на ваксини. „ По този метод – веднъж това е здраве и второ - спасяваме човешки живот ", подчертава министър-председателят.



Пречиствателната станция, построена по оперативна стратегия " Околна среда "

По време на визитата си Борисов очерта и някои основни икономически аспекти:

" България би трябвало да се съвземе от пандемията и за задачата до декември би трябвало да минем 3% растеж на Брутния вътрешен артикул. Това би трябвало да бъде в съзнанието на всеки един, който споделя, че е политик и милее за страната ", безапелационен бе той.

„ Всички са се съсредоточили в тези избори, само че най-важното е след тях да се сътвори устойчиво държавно управление и то с оптимално огромно единодушие, тъй като месеците юни, юли, август до декември би трябвало да минем 3% растеж на Брутният вътрешен продукт. Само това ще оправи недостига и още веднъж следващата година ще гоним 5-те % растеж и 120 милиарда - 130 милиарда лв. Брутният вътрешен продукт ", безапелационен бе министър председателят Борисов.

Министър-председателят подчертава, че Европейска комисия предвижда растеж от близо 3% на Брутният вътрешен продукт за България, поради метода на ръководство на пандемията у нас и антикризисните социално-икономически ограничения на държавното управление.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР