Всички тези причини са напълно разбираеми и затова фитнес индустрията

...
Всички тези причини са напълно разбираеми и затова фитнес индустрията
Коментари Харесай

Когато ти не отиваш в залата, залата идва при теб

Всички тези аргументи са изцяло разбираеми и по тази причина фитнес промишлеността в България и по света търси решения, с които да направи спортните занимания по-достъпни.
Какво е решението? Особено в сегашната обстановка, когато физическата интензивност играе основна роля освен за положителната форма на тялото, само че и за мощния имунитет и психическото здраве на човек.
 
Фитнесът е там, където си ти
Решението са онлайн тренировките, които дават опция на хората да спортуват в удобството на своя дом, на чист въздух в парка и даже в хоум офиса си. За всички хора, които се тормозят да посетят някой от 11-те фитнес клуба на Атлетик Фитнес, „ отвори “ 12-тия ни онлайн клуб –. В нея има огромно многообразие от тренировки , подбрани съгласно най-често търсените потребности на клиентите. А точно – създаване на мускулна маса и мощ, намаляване, стягане, еластичност и други
3 основни фактора да влезеш във форма от у дома За да постигнеш мечтаната форма, било то за възстановяване на здравето или за оформяне на тялото и повишение на самочувствието, са нужни 3 основни фактора: явен проект , неизменност и способени упътвания . Професионалистите от екипа на Атлетик Фитнес, компания с над 25-годишна история и е един от основоположниците на фитнес промишлеността в България, знаят от какво имат потребност клиентите и по какъв начин да им оказват помощ да го реализиран. Ето за какво в онлайн залата на Атлетик, с изключение на онлайн тренировки, потребителите получават и още потребни онлайн услуги:
 

·         Фактор 1: Ясен проект или личен подготвителен проект Всеки консуматор, закупил достъп до онлайн залата, получава опция да получи онлайн своя подготвителен проект. Напълно съгласно потребностите му – намаляване, оживление, мускули или интензивно дългоденствие. Програмата дава съответни насоки на начинаещите какви извършения да включат, какъв брой постоянно и по какъв начин да ги извършват.
·         Фактор 2: Постоянство След като към този момент знаеш какви извършения и тренировки са ти нужни, в онлайн залата можеш да намериш многообразие от видеа и live предавания, с които да следваш проекта си.
Когато от новак влезеш в по-добра форма и към този момент си напреднал, можеш да получиш новия си личен проект, с цел да надградиш постигнатото. Или да посетиш най-удобния ти фитнес клуб и да се консултираш с личен треньор, с цел да преминеш на последващо равнище. Всичко зависи от теб - от задачите и желанията ти.

·         Фактор 3: Компетентни упътвания За да имаш на своя страна способен съдружник по пътя към здравословния живот и привички, в онлайн залата на Атлетик Фитнес ще намериш и уебинари на настоящи тематики с потвърдени експерти във сфери като – хранене, физиотерапия, екипиране, създаване на привички и други
Интернет е цялостен си информация, само че това което е добре за приятелите ти, може да се окаже неуместно за теб самия. Затова е значимо да получаваш упътвания и да имаш персонален проект, който да те води до персоналните ти цели.
 
Водени от идеята за „ Повече хора. По-активни. По-здрави “, Атлетик Фитнес създаде за теб първата по рода си онлайн платформа в България за:
- онлайн тренировки за: оформяне на тялото, имунитет и/или антистрес;
- уебинари на настоящи теми;
- личен подготвителен проект.
 
Започни своя път към мечтаното аз и тренирай когато и където пожелаеш с.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР