Всички тела на загиналите в авиокатастрофата, в която загина Коби

...
Всички тела на загиналите в авиокатастрофата, в която загина Коби
Коментари Харесай

Откриха телата на всички 9 загинали в хеликоптера на Коби Брайънт

Всички тела на починалите в авиокатастрофата, в която почина Коби Брайънт, към този момент са открити от проверяващите и са предадени на правосъдните лекари , оповестява телевизия Кей Ти Ел Ей, представена от БГНЕС.

Властите към момента не са оповестили публично кои са 9-те починали в злополуката , само че медиите в Съединени американски щати имат имената им:

41-годишната баскетболна легенда Коби Брайънт, 13-годишната му щерка Джиана, треньорът по бейзбол на локален лицей Джон Алтобели (56), неговата брачна половинка Кери Алтобели (46), щерка им Алиса (13), помощник-треньорката по баскетбол от академията на Коби Брайънт Кристина Маузер (38), Сара Честър (45), дъщерята на Сара Честър Пейтън Честър (13) и водачът на хеликоптера, 50-годишният Ара Зобаян .

Хеликоптерът се разруши в стръмен рид северозападно от Лос Анджелис и управляващите в началото оповестиха, че може да отнеме време да бъдат издирени всички 9 тела.-->

Полицията прикани жителите да не се тълпят на мястото на злополуката, тъй като пречат на следствието.

Хеликоптерът, в който почина Коби Брайънт, се е блъснал в хълма с огромна скорост и отломките са се разпилели на забележителна повърхност .

" Опашката е от едната страна на хълма, а фюзелажа от другата. Основният ротор е още 100 метра по-нататък. Останките са пръснати върху дистанцията от 200-250 метра " , споделя Дженифър Хоуменди, която управлява проверяващия екип.

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР