Всички сме имали моменти, в които имаме чувството, че  плуваме

...
Всички сме имали моменти, в които имаме чувството, че  плуваме
Коментари Харесай

Предимствата на това, да останеш верен на себе си

Всички сме имали моменти, в които имаме възприятието, че  плуваме против течението.

Нещата просто не вървят добре (или не по метода, по който искаме) и ние би трябвало да спрем, с цел да преоценим обстановката и да създадем нужните промени, с цел да се върнем в верния път.

Има огромна възможност тези обстановки в действителност да са резултат от нереалистичните упования, които сами си разпореждаме.

Независимо от това какъв брой добре сте готови, какъв брой хора работят във вашия екип, какъв брой велики са вашите хрумвания и какъв брой огромните са ресурсите, с които разполагате, постоянно има възможност да се неуспехите и да останете разочаровани, в случай че не сте достоверни.

Тайната на триумфа е да бъдете себе си.

Това е къс лист с преимуществата, които ще спечелите, в случай че останете правилен на себе си.

1. От вас не се чака да бъдете съвършени

Близките ви хора знаят какво можете и какво не можете да вършиме. Служителите ви бързо научават вашите мощни и слаби страни. Те схващат какви ви прави благополучен и какво ви подлудява. Ужасното възприятие, което човек изпитва, когато от него се чака да направи нещо, с което той не знае дали може да се оправи, основава непотребен стрес и натоварване. Когато сте същински, вие осъзнавате до къде се простират вашите благоприятни условия, а това ви дава нужната независимост, с цел да делегирате работа или задания, които не са ви по силите(или просто не харесвате).

2. Научавате повече

Когато сте правилни на себе си, за вас е по-лесно да признаете нещата, които не знаете или не можете. Това ви разрешава да загърбите егото си и да зададете въпроси, които в противоположен случай бихте запазили за себе си.  Хората, с които работите ще оценят вашата откровеност и на драго сърце ще споделят знанията си.

3. Целите ви са ясни

 

Хората, които са достоверни, живеят по-щастливо и имат по-ясни цели и упоритости. Те знаят какво ги стимулира и не пробват да реализират случайни и ненужни резултати, които просто наподобяват добре на хартия. С други думи, те са фокусирани върху значимите неща.

 

Споделянето на обстоятелства от персоналния ви живот може да не е най-хубавото средство за създаване ползотворни бизнес връзки, само че в последните години се следи наклонността сътрудниците, чиновниците и работодателите да споделят с останалите по-човешката си страна.

Когато сте същински и не изневерявате на личната си същина, вие можете да изградите взаимоотношения, основани на доверие и откровеност, и да създадете атмосфера във вашия живот и работа, която разрешава да бъдете същински щастливи.

Рет Пауър , създател на „ The Entrepreneur’s Book of Actions “, за Inc.com
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР