Всички сме чували за ползите от ползотворната закуска, но съвсем

...
Всички сме чували за ползите от ползотворната закуска, но съвсем
Коментари Харесай

Звезда на Атлетико призна, че не закусва преди тренировка

Всички сме чували за изгодите от ползотворната закуска, само че напълно неотдавна се появиха и теории от изгодите при недояждане заран. Маркос Йоренте от Атлетико Мадрид организира диалог с Карлос Перес – прочут диетолог в Испания, и призна, че не е почитател на първото хранене за деня.

„ Много съм деятелен и не ми е нужно да закуся преди да отида на подготовка. Мога да се придвижвам добре и без да съм ял. Всъщност, когато закусвах преди да отида да упражнявам, не го правех, тъй като тялото ми го желае. Когато започнах да чувам тялото си, забелязах усъвършенстване в представянето си”, сподели халфът на столичани.

Играчът призна, че е стигнал до това решение, до момента в който е играл в Алавес. „ Това беше поради татко ми, който към този момент не закусваше. Първоначално не имах вяра, само че тази смяна не ми костваше дълго време, с цел да я наложа. Не забелязах никаква разлика в интензивността ми и продължих непрестанно да го правя”, добави Йоренте, обяснявайки какво е ял, когато за кусвал. „ Смути или някакъв плод”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР