Всички сме чували твърдението, че лоша реклама няма. Когато си

...
Всички сме чували твърдението, че лоша реклама няма. Когато си
Коментари Харесай

Peloton понесе втори удар под кръста

Всички сме чували изказванието, че неприятна реклама няма. Когато си производител на домашни фитнес уреди обаче, а няколко разнообразни кино лентата покажат, че клиентите ти получават сърдечен удар след потреблението на уредите, нещата не стоят напълно по този начин.

Компанията Peloton се оказа подложена точно на такава (вероятно неволна?) офанзива.
 
Преди повече от месец в продължението на " Сексът и градът " по НВО " Просто ей по този начин " брачният партньор на Кари Брадшоу Тузаря (Крис Нот) получи сърдечен удар след подготовка на Peloton и умря малко по-късно под душа.

Преди няколко дни пък излезе нов епизод на сериала " Милиарди ", още веднъж по НВО, където Майк Уагнър (Дейвид Костабайл) получава инфаркт, откакто се е потил на своя Peloton. Героят обаче оцелява.

След второ сходно включване в сериал Peloton нямаше по какъв начин да не реагират. " Не сме се съгласявала марката или уредът ни да бъдат включвани в " Милиарди " и не сме осигурявали апарат за шоуто. Както се споделя и в него, упражненията за сърдечно-съдовата система оказват помощ на хората да водят дълъг и благополучен живот ", се споделя в обява в формалния им Twitter.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР