Всички си мислим, че на нас няма да ни се

...
Всички си мислим, че на нас няма да ни се
Коментари Харесай

Кога има надежда и след изневярата

Всички си мислим, че на нас няма да ни се случи, само че към 40% от хората изневеряват . Между 34 и 56% от хората, които са изневерили пък, дефинират брака си като благополучен.

Някои са непреклонни и безапелационни, че няма по какъв начин да простят измяната. други се считат за такива, до момента в който не се наложи в действителност да вършат избора дали да продължат напред или да отворят нова страница в живота си.

Труден избор, сигурно. Но той се предопределя освен от това какъв брой свободно мислещи сме, само че и от някои особености на връзката ни с индивида, който е изневерил.

Ето и няколко признака, че вяра има. Ако има и амнистия, несъмнено. Защото, обратно на разбиранията, множеството връзки оцеляват след невярност .
 Снимка 439578

Без особени усеща

Колкото сме по-привързани към колегата си, толкоз повече боли от изневярата. Има хора, които са правилни в продължение на десетилетия, до момента в който един ден не прекрачат границата, без да имат основателна причина да го създадат.

Просто от досада и за многообразие. В този случаи не е наложително една-единствена неточност да заличи години благополучие. Ако изневярата е еднократна и без вложени усеща, то тогава си коства да дадем втори късмет.

Вина

Ако сътрудникът, който ни е изневерил, се усеща по-зле от нас, значи има смисъл да му извиним. Ако обаче омаловажава постъпката си и отхвърля да признае виновността си, то тогава не си заслужава напъните.
 Снимка 439577

Комуникация

Ако не поддържаме връзка задоволително с половинката си и не си споделяме всичко в очите, няма смисъл и да се опитваме да преживеем изневярата. Трябва да сме задоволително смели и чести и да намерим точните думи, с които да опишем възприятията си .

Трябва да си задаваме въпроси, на които дружно да търсим отговори. Например, по какъв начин се стигна дотук, какви заключения можем да си извадим от обстановката и по какъв начин ще продължим отсега нататък.
 Сексът, емоджитата и каква е връзката посред им
Каква е връзката сред емоджитата и секса

Колкото повече, толкоз повече

Терапия

У нас към момента не е публикувана процедура, само че визитата при фамилен терапевт може да ни помогне да се оправим с рецесията във връзката или брака. За срещата с него се изисква известна храброст, тъй като позволяваме непознат човек в най-съкровените си връзки. Но любовта изисква жертви и взаимни отстъпки, написа Daily Mail.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР