>Всички познаваме неприятното усещане от измръзналите крака. Затова пазим глезените

...
>Всички познаваме неприятното усещане от измръзналите крака. Затова пазим глезените
Коментари Харесай

Находки в края на сезона

 >
Всички познаваме неприятното чувство от измръзналите крайници. Затова пазим глезените и стъпалата си на топло с подобаващ чорап и сезонна обувка.

В директния сезон се концентрираме върху , които изпъкват с деловитост, устойчивост и комфорт.

Кожени и велурени боти

Комбинацията от материи при обувките ражда ефектни модели. Топлите нюанси в кафяво-каремелената гама са все по-тренди и в същото време уютни за носене на финала на зимата. Заоблените към върха модели са друга наклонност, на която може да се радваме когато и да е на деня – на работа или в свободното време.

При пуловерите залагаме на дизайни от вълна или примес, която ни обгръща с топлота. Дългите жилетки доникъде на бедрото с джобове и красиви копчета са една красива опция на общоприетите плетива и блузи с поло яка, които обичаме да носим в хладните дни.

Боти с дължина към глезена

Красив модел, който елементарно съчетаваме с многообразието в дрешника си. Често са направени от тънък велур и е добре да заобикаляме разходките с тях в дъждовно и влажно време.

Обемни пуловери

Да забележим какви изпъкват в сбирките на обичаните ни марки в края на сезона. Срещаме забавни деколтета и нежни разцветки. Носим ги с дънки или прибрани по тялото панталони. За оптимален комфорт, само че и емфатичен жанр.

Челси боти

За мъжете челси ботите са страхотна находка в меки кафяви тонове – стилни и лесни за хармониране във всевъзможни визии. Както по-спортни, по този начин и умерено елегантни.

Ярки пуловери

В алено, оранжево, слънчевожълто или наситенозелено, тази зима ни провокира с палитра, наситена с щастливи тонове. Закачливите дизайни ни изкушават с готини украшения и модели, които ни носят необятна усмивка.

Стилни боти

Най-практичният модел в студеното време с доста сняг са точно този вид обувки. Водоустойчиви и подготвени за по-сурови завършения. Безусловно комфортни и лесни за носене. С подметка, която ни защищава от падение. Смело ги съчетаваме и със спортни панталони, и с джинси, или даже гащеризон.

Боти от набук

Изискват грижа, само че ни се отблагодаряват с повече непоклатимост от моделите от велур. Печелим грациозност и прелестен свършек за всеки аутфит.  Рекламна обява РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ

Трябва да се регистрирате, с цел да коментирате тази публикация. Ако към този момент имате регистрация с вашите e-mail и ключова дума.

Все още нямате регистрация?, гратис е и става бързо .

За вход в системата, можете да употребявате и своя



Зареждане! Моля
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР