Всички помним Панайот от може би най-силния сезон на риалити

...
Всички помним Панайот от може би най-силния сезон на риалити
Коментари Харесай

Красивият семеен живот на Пацо от Big Brother: какво се случва със звездата днес?

Всички помним Панайот от може би най-силния сезон на риалити предаването Bg Brother, само че какво се случва с него в този момент? Звездата посрещна Новата година в компанията на положителните си другари Фънки и Константин, а дружно с тях бяха и рапъра Наско Колев с приятелката си Лидия. Явно двамата с Коцето са много близки, тъй като ден преди този момент двамата бяха на специфични лазерни процедури за разкрасяване. Но да се върнем към ориста на Пацо...

Виж още: Тъжната орис на Пеньо от " Big Brother " и какво се случва с него повече от 15 години след славата

През далечната към този момент 2006 година, която доста от вас може би към този момент не помнят, прага на къщата на Big Brother прекрачиха едни от най-емблематичните риалити герои в историята на родния ефир. Безспорно един от най-провокативните участници бе Панайот Кючуков, който бе прочут със своята пристрастеност към футбола и дамите. Играта обаче стана по-пикантна, когато той за малко да се забърка по-сериозно с различен участник - Пеньо, който през днешния ден се подвизава под името Парис. В изявление Пацо показа, че не е виждал Пеньо от 2008 година, схванал, че бил сервитьорка в Стара Загора, само че към днешна дата не е известно дали това е още по този начин.

Е, всички си спомняме тази занимателна история, само че 16 години по-късно всичко наподобява много по-различно в живота на Пацо. Днес той е по-голям, освен на години, само че и разбиранията му за живота са се трансформирали много повече. В наши дни Панайот е благополучен баща на прелестно момиченце, която се споделя Никол и е от неговата брачна половинка Рени. Жената на Пацо е извънредно красива, а дребното им момиченце е одрала кожата на майка си. Самият той е споделял в изявление, че дребната Никол много наподобява на майка си.



В професионален проект Пацо показа преди време за " България Днес ", че е шеф на Дневен център за деца и младежи с увреждания в Гълъбово, откъдето е родом той. Първото му висше обучение е точно обществени действия и тази работа несъмнено му е била много на сърце. Любовта към футбола е останала, само че не се занимава доста интензивно, от време на време взе участие в благотворителни мачове.



През 2017 година, името на Панайот бе забъркано в съществено закононарушение. Той бе упрекнат, че е провел незаконно казино в неработещото заведение на татко си и го грозяло влизане в пандиза, въпреки да не е взел участие в залаганията. Пацо не е коментирал тематиката с детайлности, само че пред същото издание е споделял, че към този момент всичко било минало. В началото на годината някои медии писаха, че риалити звездата е отървал кожата от пандиза, след съглашение с прокурор. Пацо си бил обезпечил пробационен режим в границите на половин година и наложителна регистрация по местоживеене.

Изображение: https://www.facebook.com/panaiot.kuchukov


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР