Всички помним как през юли неочаквано научихме, че британската принцеса

...
Всички помним как през юли неочаквано научихме, че британската принцеса
Коментари Харесай

От кого зае сватбената си рокля принцеса Беатрис

Всички помним по какъв начин през юли ненадейно научихме, че английската принцеса Беатрис се е омъжила за избраника си Едуардо Мапели Моци на загадка частна гала.
 Принцеса Беатрис, Едуардо Моци, тайната им женитба в Уиндзор и кой участва на нея
Тайна женитба в кралския двор

Това несъмнено не го чакахме

32-годишната Беатрис и 37-годишният Едуоардо трябваше да се оженят през май в Chapel Royal, а по-късно да има банкет в градините на Бъкингамския замък. Пандемията от ковид промени проектите им за датата и ограничи броя на гостите. Честно казано, липсваха ни цялата церемониалност и разкошът, присъщ за кралските сватби.

Сега обаче роклята, носена от принцеса Беатрис, ще бъде изложена на показ пред аудитория в замъка Уиндзор, където се състоя скромната ѝ брачна гала. От 24 септември до 22 ноември роклята ще може да се види като част от визитата на замъка.

on Sep 23, 2020 at 10:50am PDT

В най-важния си ден принцеса Беатрис беше с рокля, заета от баба ѝ - Елизабет Втора. Премоделираната рокля от тафта в цвят слонова кост е основана от дизайнера на кралицата Норман Хартнел.

on Jul 22, 2020 at 3:26pm PDT

Кралицата за първи път е била с тази рокля на държавна вечеря в английското посолство в Рим през 1961 година А по-късно я е носила през 1962 година за премиерата на кино лентата " Лорънс Арабски ". Всяка смяна, направена по роклята за огромния ден на Беатрис, е обратима, с цел да се резервира историческата дреха, написа Daily Mail.

on Sep 23, 2020 at 10:02am PDT

Посетителите на замъка Уиндзор ще могат да видят и сватбените обувки на принцеса Беатрис, създание на Валентино, както и имитация на сватбения й букет. Няма да бъде показана обаче диамантената тиара, която кралицата също беше предоставила на внучката си. Тя е принадлежала на кралица Мери, а Елизабет я е носила на личната си женитба.

Принцеса Беатрис е по огромната от двете дъщери на принц Андрю и Сара Фъргюсън. Тя е девета подред измежду наследниците на английския трон.
 Принцеса Беатрис, сватбата й с Едуардо Моци и още детайлности за събитието
Какво остана прикрито на сватбата на Беатрис

Като никоя друга
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР