Всички почитатели на книжнината могат да обогатят библиотеките си с

...
Всички почитатели на книжнината могат да обогатят библиотеките си с
Коментари Харесай

Очакваме ви на Пролетния панаир на книгата пред НДК!

Всички фенове на книжнината могат да обогатят библиотеките си с нови съкровища на следващия Пролетен панаир на книгата в София, който ще се организира в градинката пред НДК в седмицата от 29 май до 4 юни 2023 г. 
Ще се радваме да ни посетите в шатра № 47, с цел да си поговорим за всичко, което ви вълнува около тематиките и личностите, за които пишем. На щанда ни ще можете също:да попълните сбирката си със остарели броеве на списанието, които сте пропуснали – 2 броя за 8 лева или 3 броя за 10 лева.;
да си вземете новия ни брой, отдаден на българския език;да се абонирате и да получите 4 броя по желание като подарък, както и да зарадвате собствен непосредствен с абонаментните ни картички;да си закупите книги, както и нашите рекламни тениски и платнени торбички.Този път сме ви подготвили и изненада – в обособените дни ще ни гостуват създатели и писатели, другари на Списание 8, с които ще може да поговорите и да си вземете подпис. 
Програма с посетители на щанда на Списание 8

29 май, понеделник, 16 – 18:30 ч. – Росица Якобс, създател на книгата „ Умрях, с цел да пребивавам “30 май, вторник, 15 – 19 ч. – инж. Пламен Бенински, написал книгите „ Самолечение през XXI век “ и „ Рак на гърдата: Успешните атернативни лекувания “31 май, сряда, 13 – 15 ч. – Христо Нанев, езотерик и откривател на българските явления и ясновидци (гледай негови интервюта тук и тук)
1 юни, четвъртък, 17:30 – 19:30 ч. – Любов Миронова, създател на десетки книги в помощ на родители и учители и основател на „ Училище за осъзнати родители “ (виж повече тук и тук)2 юни, петък, 16:00 – 18:00 ч. – Галя Герасимова, режисьор, богослов, астролог, почитател на Учителя Петър Дънов и дълготраен издател на издателство „ Бяло приятелство “3 юни, събота, 11:00 – 12:00 ч. – Александър Миланов, създател на „ Завръщането на свещеното знание на катара “ и „ Холистично общество “4 юни, неделя, 13 – 15 ч. – Милена Иванова - ЕА, нумеролог (виж нейни изявленията в „ 8 “ тук и тук)
Работното време на ревюто е:•29 май – 3 юни, 10:00 – 20:00 ч.•4 юни, 10:00 – 19:00 ч.
Очакваме ви! 
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР