Всички партии осъзнават, че неподкрепа на бюджета е абсолютно безотговорно

...
Всички партии осъзнават, че неподкрепа на бюджета е абсолютно безотговорно
Коментари Харесай

Александър Ракшиев, ПП: Всички партии осъзнават, че е абсолютно безотговорно да не приемат бюджета

Всички партии осъзнават, че неподкрепа на бюджета е безусловно безконтролно и би било в къс период политическо самоубийство. Това сподели в студиото на " Денят стартира " депутатът от " Продължаваме промяната " Александър Ракшиев.

В петък се организира изключително съвещание на бюджетна комисия, в което двата дребни бюджета бяха признати сполучливо. Вариантът, който е признат е този на Политическа партия. Нито едно от предложенията на опозицията не беше признато, означи Ракшиев. Днес на друго изключително съвещание бюджетната комисия ще прегледа огромния бюджет.

Ракшиев съобщи, че хората, които са ги обвинили, че харчат доста, са се пробвали да вкарат един милиард спомагателни разноски сред двете четения на бюджета. Това обаче не е минало. Ракшиев се надява на следващия ден в зала да се одобряват двата дребни бюджета, а в сряда - огромният бюджет.

Според него крайният вид на бюджета ще е този, който е в този момент. " Съмнявам се, че ще бъде нещо променено. В момента, това, което е значимо да се каже, е че той е добре уравновесен, всички разноски са обезпечени с нужните доходи ", сподели депутатът.

Ракшиев се надява да се откри болшинство в Народното събрание, което застава зад главната концепция на Политическа партия - а точно " битката с корупцията и справедливото харчене на държавни пари ". Надява се такова болшинство да има в този парламент, в случай че ли не - в идващия.

Ракшиев е на мнение, че същинската причина за вота не съмнение е политическа.

" Истинската причина не е нещо, с което кабинетът Петков не се е справил, а поради нещо, с което се е справил доста добре - с главната битка, която поведохме и обещанието, което дадохме на нашите гласоподаватели, че ще организираме битка с корупцията ", сподели той.

Вижте целия диалог във видеото
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР