Всички онлайн букмейкъри за залози в България с топ предложения за бетинг

...
От няколко години сайтовете за онлайн залагане са предпочитано място
Коментари Харесай

От няколко години сайтовете за онлайн залагане са предпочитано място за забавление. Това се дължи на достъпа от разстояние, невероятните оферти и полезните бетинг инструменти.

За радост на родните залагащи, хазартната комисия в България все по-често лицензира подобни платформи. Към настоящия момент има над 10 онлайн букмейкъри за залози в България, които предлагат солидни коефициенти и препълнени тиражи. Повече за тях и кои имат най-голям клиентопоток, споделят специалистите от Nostrabet.

Кои букмейкъри са лицензирани в България

След знаковите промени в закона, които бяха въведени през 2020 г., се забеляза засилен интерес към българския пазар. Хазартните компании по-лесно преминават процедурата по узаконяване и стартират уверено своето начинание.

Над 10 платформи с лиценз за България очакват родните играчи. Част от тях са собственост на български фирми, докато други са разработени от реномирани чуждестранни компании. Подобни примери са Betano.bg, BetWay, Bet365, SportingWin. През годините тези сайтове набраха много клиенти в Западна Европа благодарение на иновативния си подход.

Интересен факт е обаче, че се покачват платформите за онлайн залози, дело на родни фирми. Първите, които получиха лицензи, бяха УинБет и Efbet, но през последните 12 месеца се появиха Sesame, 8888, Alphawin. Техните амбиции са да се конкурират с доказаните имена в бранша и да удостоят потребителите с по-щедри оферти.

Какви бетинг предложения се срещат в сайтовете

Букмейкърите работят в няколко направления, за да осигурят по-добър престой на залагащите. Първото нещо, върху което се набляга, е броят на офертите. Добавят се промо предложения за току-що включили се и активни играчи, които носят различни бонуси – увеличение на депозита, кешбек сума, подобрени коефициенти, безплатни залози. С помощта им ще повишите шансовете за надиграване на оператора и генериране на положителен профит.

Вграждат се също помощни инструменти за залози, които преди години едва ли някой е вярвал, че ще съществуват. Най-използвана е опцията за прекратяване на фиша преди края на срещите. Тя се нарича Кеш Аут и носи предварителна печалба, зависеща от актуалните резултати и как се развиват двубоите. Ще я намерите в сайтове като Betano, Sesame.bg и WinBet, където е активна от първата до последната минута.

Появиха се функции за създаване на едномачови колонки. Тяхната цел е да улеснят залозите и да позволят комбиниране на маркети от дадена среща. Например, след като изберете футболен двубой в Бет365, пред Вас ще изскочи опцията “Създай залог”. Следва да посочите желаните селекции (краен победител, голове, хендикап, брой корнери и т.н.) и ще формирате общ коефициент. Британският оператор налага лимит до 12 пазара от мач.

Друго топ предложение за бетинг, което си заслужава, е излъчването на спортни събития. Нараства броят на букмейкърите, които вграждат Live Stream и предават срещи от различни дисциплини и първенства. За да се възползвате от подобна услуга, не се изисква плащане на месечни абонаменти. Необходимо е единствено да се регистрирате и да имате средства в игралния баланс.

Количеството и качеството на онлайн букмейкърите ще нарастват. Това ще носи дивиденти на залагащите, повече облаги и по-полезни бетинг инструменти.

Източник: novini247.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР