Всички обичаме растения и цветя у дома. А в тази

...
Всички обичаме растения и цветя у дома. А в тази
Коментари Харесай

Шест растения, които внасят добра енергия в дома ни

Всички обичаме растения и цветя вкъщи.
А в тази публикация ще разгледаме шестте растения, които ще внесат най-хубава сила в дома ни: 
 Растенията, които ще внесат позитивна сила в дома ви Растенията, които ще внесат позитивна сила в дома ви
Ако имате тези растения в дома си, защото всичко в живота ще бъде вълшебен поправено. Ето един настоящ рейтинг на стайни растения,...
1. Каучуково дърво
Родом от Азия, те имат заоблени листа, за които е известно, че символизират обилие, благополучие и благосъстояние. Твърди се също, че каучуковите дървета отстраняват токсините и негативната сила от въздуха. Рецептата за поддържане на цъфтежа на каучуково дърво? Ярка, непряка слънчева светлина, добре дренираща се почва и положително поливане всяка седмица или две.
2. Змийско растение
Известно още като Сансевиерия – толкоз е елементарно да се грижите за него. От цялостно слънце до слаба светлина, змийските растения процъфтяват съвсем на всички места. Трябва да поливате змийското си растение единствено на всеки три до четири седмици. Това е необикновено растение, защото всмуква токсините от въздуха през нощта и освобождава О2, като дава опция за положително здраве и позитивна сила на хората в неговото пространство.
3. Дърво на живота
 Знаем, че това доста ще ви изненада, само че тези растения би трябвало да се отглеждат в банята Знаем, че това доста ще ви изненада, само че тези растения би трябвало да се отглеждат в банята
Хората, които обичат растенията и не лишават домовете си от хубостта им, са наясно с редица специфики, свързани с тях. Мнозина избира...
Те са свързани с пари и шанс заради дребните си листа с форма на монета. Те са сукуленти, които съхраняват вода в цялостните си листа, тъй че не е нужно да се поливат постоянно. Тези растения обичат непряка, ярка светлина и саксията да изсъхне добре преди идващото поливане.
4. Евкалипт
Винаги, когато вашето пространство се нуждае от енергийно ободряване, помислете за евкалипта. Поради лечебните си свойства, миризмата на евкалипт се свързва с ново пускане и разчистване. Закачете няколко клона изсушен евкалипт под душа си, с цел да култивирате спа атмосфера. След като банята стане хубава и изпарена, евкалиптът ще пусне своя ментов мирис.
5. Бамбук
Роден в Югоизточна Азия и тропическите дъждовни гори в Африка, бамбукът символизира шанса и просперитета във фън шуй. Смята се, че шансът, обвързван с това растение, се дефинира от броя на стъблата в подредбата. Например, едно стъбълце съставлява единение. Две стъбла съставляват любовта. Три стъбла съставляват благополучие, благосъстояние и дълъг живот. И седем стръка съставляват положително здраве. Може да се отглежда във вода или почва- всичко, от което се нуждае, е ярка, непряка светлина и топло пространство за напредък.
 Как да пресаждате растенията си, без да ги убивате Как да пресаждате растенията си, без да ги убивате
Тъй като планираме второ лято на обществено разграничаване, може би ще се погрижите да превърнете терасата си в градина, като сте поръчали...
6. Фикус Женшен
То е бонсай вид растение, за което се споделя, че носи шанс и естетика. Ако получите подарък от растение вид бонсай, счита се, че положението двойно се усмихва на подаръка. С други думи, това растение прави страховит подарък за домакинство даже за родителите на начинаещи растения. Всичко, от което се нуждае е ярка светлина, мокрота и понякога поливане.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР