Всички ние сме заложници на отвратителна шайка от нечовеци. Които

...
Всички ние сме заложници на отвратителна шайка от нечовеци. Които
Коментари Харесай

Всички сме заложници на отвратителна шайка от нечовеци

Всички ние сме заложници на отвратителна тайфа от нечовеци. Които освен не желаят да работят, само че се гнусят и презират личния си народ.

Децата ли ви попречиха, бе, тези деца ли ви бръкнаха в джоба? Не ви ли е позор???

И ще ми приказват за полезности, за християнство, за морал, за българщина... Тези нечовеци... Какъв морал, какво християнство, какви пет лв.. Алчни за власт, лишени от емпатия, мръсната пяна на прехода...

Край! Махайте се! Вие сте позор!

Обръщам се към естествените хора в ГЕРБ. Защото знам, че към момента има естествени хора там, които се заблуждават, че има смисъл, че са в дясна про-европейска партия, че хората ги харесват. Та:

Заслужава ли си? Заслужава ли властта, в случай че това е цената? Заслужава ли си властта, в случай че сте с тези нечовеци? Не разбирате ли, че ставате като тях?

И не е вярна мантрата на комунистката Цачева. Че единствено това държавно управление държи Българска социалистическа партия надалеч от властта. Не разбирате ли, че точно това държавно управление и тези нечовеци вършат старите комунисти да наподобяват допустими? Че поради това нечовешко отношение, скоро ще ви гонят с камъни и сами ще докарате Българска социалистическа партия на власт?

Срам! Всички сте позор! С мълчанието си, ставате част от срама на нечовеците!

Махайте се! Всички!

Б. ред. - Мнението на Любомир Аламанов препечатваме от фейсбук профила му с негово позволение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР