Всички неотдавнашни действия на САЩ, включително решението за отпускане на

...
Всички неотдавнашни действия на САЩ, включително решението за отпускане на
Коментари Харесай

Руският посланик в САЩ: Москва не вижда желание у Вашингтон за политическо решение в Украйна

Всички неотдавнашни дейности на Съединени американски щати, в това число решението за разпределяне на нов пакет военна помощ за Киев, който ще включва американски бойни машини на пехотата " Брадли ", демонстрират непосредствено неналичието на предпочитание у Вашингтон за намиране на политическо решение за Украйна. Това съобщи пред публицисти съветският дипломат в Съединени американски щати Анатолий Антонов, представен от БНР.

„ Дори едностранното преустановяване на огъня, оповестено от нас на Коледа, тук се назовава " опит за глътка въздух, " означи посланикът.

" Всичко това значи, че Вашингтон е решен да се бие с нас „ до последния украинец “, а ориста на народа на Украйна въобще не вълнува американците ", сподели съветският посланик.

Според него решението на американската администрация да трансферира бойни машини " Брадли " в Киев " е удостоверение, че Съединените щати няма да се вслушат в многократните апели на съветската страна да вземат поради вероятните последствия от такава рискова линия на държание ".

Според Антонов най-сетне би трябвало да стане явно за цялата международна общественост, че от 2014 година Съединените щати са отприщили същинска опосредствана война с Русия, подкрепяйки нацистките нарушители в Киев.

Не може да се приказва за никакъв " защитителен темперамент " на трансферираните оръжия отдавна, сподели посланикът.

Според него с дейностите си американската администрация " единствено подтиква украинските радикали към нови ужасни каузи ", а с всяка нова доставка на оръжия от Съединени американски щати " те усещат все по-голяма безотговорност " и " с необикновен цинизъм не престават да убиват цивилни в Донбас, Запорожка и Херсонска област на Руската федерация ", добави Анатолий Антонов.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР