Всички начала са трудни. Прогнозата за тази година изглежда добра,

...
Всички начала са трудни. Прогнозата за тази година изглежда добра,
Коментари Харесай

Стартът на IAA Mobility 2023 ще е на 5 септември 2023 г.

Всички начала са сложни. Прогнозата за тази година наподобява добра, що се отнася до изложителите. След години на пандемия и изолираност, хората още веднъж търсят срещи лице в лице. Търговските панаири още веднъж постепенно набират скорост. Интересът на най-важните международни автомобилни и софтуерни компании към IAA Mobility 2023 е огромен и съгласно уредника на ревюто към този момент има поети задължения от евентуални изложители. Тазгодишната IAA Mobility ще бъде усъвършенствана от в допълнение създадени платформи. Панаирът ще се организира от 5 до 10 септември 2023 година в Мюнхен.

„ IAA Mobility 2023 като платформа ускорява разговора със заинтригуваните страни от бизнеса, медиите, политиката и обществото. Искаме да осигурим нови и междуиндустриални мисловни импулси дружно и да създадем бъдещето на подвижността осезаемо. Това акцентира нашето мото: Изживейте свързаната подвижност “, споделя Хилдегард Мюлер, президент на Асоциацията на автомобилната промишленост.

Какво могат да чакат посетителите? Всичко, обвързвано с подвижността на бъдещето, визии за това с какво ще се движат хората на следващия ден, от коли до дребни транспортни средства и колела до нови решения за локалния публичен превоз.

В ревюто през 2021 година е имало 744 изложители и над 400 000 гости в Мюнхен, съгласно управлението на комерсиалния панаир. Това не е неприятна цифра за първата IAA Mobility там. Но за съпоставяне - броят на посетителите на IAA Франкфурт 2011 беше повече от два пъти по-голям - 928 000 души.

Ето и някои изказвания на автомобилните шефове за IAA Mobility 2023

„ BMW Group към този момент чака с неспокойствие втората IAA Mobility в Мюнхен. Там ще покажем по какъв начин използваме технологиите и нововъведенията, с цел да създадем утрешната подвижност по-устойчива и в това време по-човешка. Защото самостоятелната подвижност е и ще остане вътрешност детайл на актуалното общество “, споделя ръководителят на Управителния съвет на BMW AG Оливър Зипсе.

„ Допълнително развитата идея за втората IAA в Мюнхен още един път акцентира осъзнаването, че задачата за устойчива подвижност може да бъде реализирана единствено дружно – в стеснен продан сред промишлеността, науката, политиката, медиите и клиентите. IAA предлага тази значима платформа. Ние в Mercedes-Benz го чакаме с неспокойствие “, споделя Ола Келениус, основен изпълнителен шеф на Mercedes-Benz.

Водещи снабдители като Bosch, Brose vehicle parts, Continental, Forvia, Hyundai Mobis, Magna, Mahle, Siemens, Webasto и ZF също взеха решение да вземат присъединяване в атрактивния B2B формат като изложители. Както и на последното IAA 2021, разнообразни производители на колела като Brose eBikes ще участват още веднъж тази година. Освен това производители на микромобилност като myStromer или снабдители на сила и компании за акумулатори като EnBW, CATL или Farasis Energy също са част от програмата. IAA Mobility ще бъде открита от канцлера на Федерална република Германия Олаф Шолц.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР