Всички искаме да изглеждаме по-слаби и стройни, но понякога изборът

...
Всички искаме да изглеждаме по-слаби и стройни, но понякога изборът
Коментари Харесай

5 типа дрехи, които правят фигурата ви по-едра

Всички желаеме да изглеждаме по-слаби и стройни, само че от време на време изборът ни на облекла прави по този начин, че тялото ни да наподобява по-голямо, като че ли сме качили някой и различен кг. Ако желаете да наподобяват по-добре, избягвайте да носите тези облекла:
1. Блузи с къдрици – блузите, които имат къдрици като детайл по себе си, са извънредно елегантни и кокетни, само че те се носят най-много от по-слабички дами, които имат потребност изкуствено да придадат размер и форма на фигурата си. Ако сте по-пълнички, избягвайте да носите такива облекла, които единствено ще създадат тялото ви да наподобява по-голямо.
 4 материи, които НЕ би трябвало да се перат в пералня 4 материи, които НЕ би трябвало да се перат в пералня
Независимо дали става дума за обичаната ви копринена блуза, или за най-уютния вълнен пуловер, съвсем всеки човек има няколко облекла, без к...
2. Mom jeans – по този начин модерните в последно време „ майчински дънки “ са модел дънки, които са с доста необятни крачоли. Тези дънки са комфортни и лесни за носене, само че в случай че имате необятен ханш, ще ви изиграят неприятна смешка и ще изглеждате доста по-големи, в сравнение с в действителност сте. Този вид дънки стоят най-добре на извънредно слабички дами с доста слаби крайници, които желаят малко размер в тази област.
3. Панталони с борд – избягвайте да носите панталони с борд, тъй като те падат свободно по краката и не обрисуват вярно фигурата ви. Ако имате по-пълнички крайници, носете стегнати черни дънки, които са съвсем като чеп, единствено дето са малко по-разкроени на крачолите. Те ще създадат краката ви да наподобяват по-дълги и стройни.
4. Дълги поли – дългите поли несъмнено не придават изящност на една по-пълничка фигура. От една страна скриват всички недостатъци, само че въпреки това уголемяват доста долната част на тялото и не й придават никаква форма.
5. Вталени ризи – вталените ризи несъмнено не са добър избор, когато имате непотребни килограми по себе си. Те не са разтегливи, обрисуват всичко и постоянно се разтварят на копчетата и въобще не наподобяват добре. Винаги избирайте по-прав контур, когато си купувате ризи, тъй че да не подчертавате непотребните килограми.
 Как да премахнете миризма на гозба от облеклата Как да премахнете миризма на гозба от облеклата
Звучи ли ви познато? Срещате се с другари в прекрасен нов ресторант. Наслаждавате се на необикновено ядене и смях, само че откакто се прибере...

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР