Всички индикации сочат, че сирийските власти са отговорни за химическата

...
Всички индикации сочат, че сирийските власти са отговорни за химическата
Коментари Харесай

​Тереза Мей: Сирийският режим е отговорен за химическата атака в Дума

Всички индикации сочат, че сирийските управляващи са виновни за химическата офанзива в сирийския град Дума, и такива шокиращи офанзиви не могат да останат ненаказани, съобщи през днешния ден английският министър председател Тереза Мей, представена от Ройтерс.

 © Българска телеграфна агенция
Говорейки пред кореспонденти в Бирмингам, тя назова случилото се в събота в Дума " фрапантен и безчовечен акт ".
" Ние започваме бързо да се ориентираме какво се е случило там. Всички индикации сочат, че сирийският режим е виновен за това, и ще работим дружно с най-близките ни съдружници, с цел да решим какво да създадем, с цел да може виновниците да понесат своята отговорност, а също и с цел да предотвратим филантропични произшествия от потребление на химически оръжия в бъдеще ", уточни Мей.

На въпрос дали ще свика английския парламент по въпроса, премиерката избягна пряк отговор. Лидерът на главната опозиционна мощ, лейбъристите, Джереми Корбин прикани Народното събрание да има думата за възможни военни дейности в Сирия, съобщи Ройтерс. Корбин дефинира обстановката в Сирия като доста сериозна и се разгласи за политически развой за слагане на завършек на спора.
 Високо напрежение: Ще има ли конфликт сред Съединени американски щати и Русия поради Сирия? Високо напрежение: Ще има ли конфликт сред Съединени американски щати и Русия поради Сирия?
Войната в Сирия наподобява пред нова ескалация - този път с заплаха от директен конфликт сред Съединени американски щати и Русия. Американският президент Доналд Тръмп предизвести...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР