Всички имаме задължения и отговорности, които не са сред любимите

...
Всички имаме задължения и отговорности, които не са сред любимите
Коментари Харесай

Няколко трика за справяне с досадните задължения

Всички имаме отговорности и отговорности, които не са измежду обичаните ни действия. Но няма по какъв начин - би трябвало да го създадем. Мнозина отсрочват неприятната работа, което води само до затруднения. Ето пет тактики, посочени в блога на LinkedIn, обаче ще ви оказват помощ да се справяте по-лесно с въпросните отговорности.
1. Заемете се първо с най-неприятната задача.
Заречете се, че първото нещо, с което ще се заемете когато отидете на работа, е нежеланата задача. Не го мислите и не отлагайте. Този принцип е извънредно потребен, също както при физическите извършения. Ако мислите, че ще се изкушите да пропуснете понеделнишката подготовка, пробвайте да вършиме упражненията сутринта.
2. Представете си, че сте в пандиза.
Ако работите върху нещо, което ще отнеме доста време, а вие желаете да се справите с него колкото се може по-бързо, или просто сте нетърпеливи, представете си, че сте пандиза.
В пандиза човек има цялото време на света. Там няма причина да се бърза, няма причина да се заобикаля или да се работи над няколко неща по едно и също време. Може да се забавите и да се концентрирате. Имате задоволително време, с цел да отдадете внимание даже на най-малките елементи.
Вижте останалите три тактики в Expert.bg
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР