Всички хора са различни, иначе светът би бил скучно място.

Всички хора са различни, иначе светът би бил скучно място. ...

Тези 6 зодии хич НЕ разбират от майтап

Всички хора са различни, иначе светът би бил скучно място. Някои дори не се впечатляват от критика или дори от по-груби шеги. Други пък приемат твърде лично всичко и дори да говорите за някой страничен човек, те са напълно убедени, че им правите намеци. Ето кои са тези зодиакални знаци, които винаги са мнителни към околните:
Овен
Овните са особено горди и те няма да покажат, че външно сте им наранили егото. Вътрешно обаче те направо са смазани от критиката ви, дори са много обидени. А ако ги пренебрегнете – просто очаквайте апокалипсис. Например, ако кажете, че не обичате зимата, те ще го приемат, че ги мразите и после ще се чудите от къде ви е дошло.
Риби
Те са безкрайно чувствителна зодия и се нараняват от всяко нещо, дори от шега. Намират начин да интерпретират думите ви така, както никога не би ви хрумнало. Например, ако направите критика към торта, която ваш приятел е направил, те ще ви кажат, че никога няма да ви приготвят това, защото няма да го харесате. Ще ви е доста трудно да ги убедите какво точно сте имали предвид, дори да не говорите за тях.
Близнаци
Те ще се обидят, ако вие не харесвате нещо, което те например обожават. Моментално ще попаднете под мерника им, защото ще го приемат като критика към вкуса и стила им. Опитите да им го обясните е мисия невъзможна.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com