Всички хора са различни, иначе светът би бил скучно място.

...
Всички хора са различни, иначе светът би бил скучно място.
Коментари Харесай

Тези 6 зодии хич НЕ разбират от майтап

Всички хора са разнообразни, другояче светът би бил скучно място. Някои даже не се впечатляват от рецензия или даже от по-груби смешки. Други пък одобряват прекомерно персонално всичко и даже да говорите за някой непряк човек, те са изцяло уверени, че им вършиме подмятания. Ето кои са тези зодиакални знаци, които постоянно са мнителни към близките:
Овен
Овните са изключително горди и те няма да покажат, че външно сте им наранили егото. Вътрешно обаче те напряко са смазани от рецензията ви, даже са доста афектирани. А в случай че ги пренебрегнете – просто очаквайте апокалипсис. Например, в случай че кажете, че не обичате зимата, те ще го одобряват, че ги ненавиждате и след това ще се чудите от къде ви е пристигнало.
Риби
Те са безпределно сензитивна зодия и се нараняват от всяко нещо, даже от смешка. Намират метод да интерпретират думите ви по този начин, както в никакъв случай не би ви хрумнало. Например, в случай че извършите рецензия към торта, която ваш другар е направил, те ще ви кажат, че в никакъв случай няма да ви подготвят това, тъй като няма да го харесате. Ще ви е много мъчно да ги убедите какво тъкмо сте имали поради, даже да не говорите за тях.
Близнаци
Те ще се обидят, в случай че вие не харесвате нещо, което те да вземем за пример обожават. Моментално ще попаднете под мерника им, тъй като ще го одобряват като рецензия към усета и стила им. Опитите да им го обясните е задача невъзможна.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР