Всички гледаме или сме гледали порно в някакъв момент от

...
Всички гледаме или сме гледали порно в някакъв момент от
Коментари Харесай

Зад кулисите на порното

Всички гледаме или сме гледали порно в някакъв миг от живота си. Няма по какъв начин да се отхвърли, че това е голяма промишленост. Понякога си мислим, че това е работа-мечта, и че не изисква никакво изпитание - само че какво се случва зад кулисите?

1. Порно-снимачните площадки миришат неприятно - пот, телесни течности, почистващи препарати, нагорещена техника...

2. Актьорите управляват нещата през множеството време - в случай че към този момент не могат или не желаят, споделят " стоп " и след къса отмора всичко стартира изначало, написа Sexwell.

3. Да се прави порно по никакъв начин не е секси - мъжете би трябвало да са в ерекция колкото се може повече, по тази причина я поддържат както могат. Понякога напълно губят сензитивност и се прибягва до потребление на механични средства - помпи, виагра и тн.

4. Да се снима порно видео лишава цяла безкрайност - 30 минутна секс сцена лишава към цялостен снимачен ден, в случай че не и повече. Някои подиуми се снимат по няколко пъти, ерекцията би трябвало да се поддържа, постоянно се появяват протривания и други " амортизации ".

5. Спермата постоянно не е същинска - в случай че артистът не може да свърши за 5-ти път в един ден, има безчет способи това да се фалшифицира. Никой режисьор не желае да виси и да чака мъж, който е бил в ерекция 3 часа, да успее да изкара няколко капки сперма. Използва се дребна тубичка лубрикант с млечен цвят, която мъжът слага под члена си и я стиска, с цел да симулира изпразване. Спермата по фотосите пък е сгъстена захарна вода.

6. Всички са гладни - актьорите от време на време не ядат по 12 часа и повече преди фотоси, с цел да избегнат отичане и задържане на вода.

7. Оргазмите съвсем в никакъв случай не са същински - е, от време на време се случва някой в действителност да свърши. Но след 10 часов снимачен ден, актьорската игра е единственият късмет да се стигне до кулминационна точка.

8. Аналният секс лишава доста подготовка - диета, клизма, кола маска, избелване... стандартите за дупето в порното са доста прецизни и актрисите би трябвало да се придържат към тях.

9. Позите са неестествени и неуместни - с цел да виждаме ние по какъв начин членът влиза във вагината, актьорите поддържат неестествени и неуместни пози, в които сексът нито е прелестен, нито занимателен. Най-честият резултат от това са болки в гърба... само че пък резултатът е прекрасен!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР