Всички футболисти от отборите от Премиър лийг тренират по индивидуални

...
Всички футболисти от отборите от Премиър лийг тренират по индивидуални
Коментари Харесай

Футболистите от Премиър лийг използват времето си по различен начин

Всички футболисти от тимовете от Премиър лийг упражняват по самостоятелни проекти, откакто шампионата е спряно най-малко до 30 април след разрастването на пандемията с COVID-19. Целта е играчите да бъдат във допустимо най-хубава физическа форма при подновяването на шампионата в Англия. Звездите в една от най-силните лиги в света одобряват по друг метод необикновените условия, които споходиха света през последните месеци.

В Челси предложиха на своите футболисти да употребяват велоергометри в своите домове по време на самостоятелните си занимания. " Имаме проект на клуба за нашите тренировки. Може да вършим някои неща вкъщи и просто ги изпълняваме. За момента всичко е наред ", съобщи бранителят на " сините " Антонио Рюдигер.

Халфът на Манчестър Юнайтед Хуан Мата прави извършения в своята къща и в двора си. Испанецът се пробва да бъде спокоен в изключителната обстановка. " Трябва да изчакаме и да се доверим на специалистите. Нужно е самообладание, както и успокоение. Само това може да създадем ", безапелационен е Мата.

Нападателят на Тотнъм Лукас Моура се любува на времето със своето семейство вкъщи. " Сега може да гледаме доста филми, да обърнем внимание на нашите близки. Да си играем с децата и да се насладим на моментите дружно. Това е моментът, в който може да се променим като хора, спазвайки всички правила. Времената са сложни за всички, за целия свят. Задължени сме да останем на несъмнено място и да преминем бързо през този противен миг ", съобщи Моура.

Капитанът на Челси Сесар Аспиликуета се радва на времето със своите деца. " Да ги имаш 24 часа вкъщи, е добър метод да поддържаш добра форма и да се пазиш здрав. Получава се нещо като фамилен фитнес. Здравето е преди футбола, значимо е да осъзнаем този световен проблем. Това е ново предизвикателство за всеки от нас. Искаме да се уверим, че даваме всичко най-хубаво от себе си ", разяснява Аспиликуета.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР