Всички филмови ентусиасти на възраст между 16 и 23 годинимогат

...
Всички филмови ентусиасти на възраст между 16 и 23 годинимогат
Коментари Харесай

Предлагат вълнуващо тридневно кино-приключение чрез “Предизвикателството”

Всички кино запалянковци на възраст сред 16 и 23 годинимогат да се включат гратис въввълнуващо тридневно кино-приключение взала “Сливен ”от 4 до 6 октомври 2024 година

„ Предизвикателството “ е неповторима опция за всеки, който се интересува от света на киното,да покаже и развие своя гений. Участниците ще имат опцията да се включат в майсторски класове, водени от експерти в киноиндустрията, измежду които Стефан Попов-Чефо (актьор), Калин Калинов (продуцент), Симеон Венциславов (сценарист), Кристина Верославова (актриса) и Николай Мутафчиев (режисьор). Майсторските класове ще обзет разнообразни сфери като: кинорежисура, продуцентство, сценарно писане, операторско и актьорско майсторство.

Но това не е всичко! След класовете стартира същинското предизвикателство. Отборите ще имат за задача да основат късометражен филм с дължина до 10 минути единствено за 24 часа. Темата на кино лентата ще бъде изтеглена директно след майсторските класове.

Всеки тим,успял да завърши снимачния развой в точния момент, ще има опция дапредстави своя филм пред аудитория на формалната прожекция.Отборът-победител, определен от менторите, ще завоюва огромната премия от 1000 лева и ще се състезава за националната премия.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР