Всички фенове на футбола ще могат да се насладят на

...
Всички фенове на футбола ще могат да се насладят на
Коментари Харесай

Vivacom ще излъчва мачовете от английската Висша лига по новия Diema Sport 2 4K

Всички почитатели на футбола ще могат да се насладят на 38 срещи „ от първи ред “ в Ultra HD резолюция

Специално за всички почитатели на футбола, от през днешния ден Vivacom ще излъчва мачовете от британската Висша лига по новия състезателен канал Diema Sport 2 4K, част от пакет DiemaXtra.

След като ентусиастите имаха опцията да се насладят на най-зрелищното спортно събитие за 2022 – Световно състезание по футбол в Катар, с помощта на безупречното качество на картината, телекомът за следващ път потвърждава, че не стопира да надгражда своята телевизионна услуга EON, с цел да подари на всички почитатели на футбола незабравимо преживяване „ от първи ред “.

По Diema Sport 2 4K ще бъдат налични 38 срещи от новия футболен сезон в Англия в неповторима Ultra HD резолюция. Първото събитие, което феновете ще могат да проследят с голям интерес, е дуелът сред тимовете на Евертън и Арсенал – на 4 февруари, събота, от 14:30 часа.

Футболните страсти за всички фенове на спорта ще продължат и в неделя, когато един против различен ще се изправят тимовете на Тотнъм Хотспър – Манчестър Сити, тъкмо в 18:30 часа, още веднъж по Diema Sport 2 4K.

С функционалността EON Sports Mode, всички консуматори на EON ще получат достъп и до всичко, което се случва по време на дуелите от британската Висша лига в най-малкия подробност като жълти/червени картони, смени, пасове и доста други.

Каналът към този момент започва и ще е разполагаем за клиентите, като част от пакет DiemaXtra без в допълнение възнаграждение

Повече информация: vivacom.bg

За United Group:

Базираната в Нидерландия United Group е водещ телекомуникационен и медиен оператор в Югоизточна Европа. Компанията развива активност в осем страни и има над 15 милиона консуматори и близо 15 000 чиновници. Генерира годишни доходи в размер на близо 2,6 милиарда евро. United Group обезпечава най-широкото мрежово покритие в района и предлага на потребителите най-атрактивната селекция на ТВ наличие от целия свят. Сериозните вложения в цифрова инфраструктура, наличие и технологии подсигуряват отличното качество на продуктите и услугите, които дава на клиентите. От март 2019 година мажоритарен притежател на United Group е BC Partners, една от най-големите световни капиталови компании.

От юли 2020 година Vivacom е част от United Group. В България групата включва още Nova Broadcasting Group и вестник Телеграф.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР