Всички факти по газовите сделки, по цените на бензина и

...
Всички факти по газовите сделки, по цените на бензина и
Коментари Харесай

Борисов е предал газовите сделки и Gemcorp на службите: Не се чуди къде съм Кириле!

Всички обстоятелства по газовите покупко-продажби, по цените на бензина и нафтата, по Джемкорп и така нататък на кабинета “Петков ” са предадени на проверяващите и по тях работят българските служби. Затова не се чуди къде съм, КирилЕ!

 

Това написа на персоналната си страница във Facebook водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който отговори задочно на нелепите нападки на съпредседателя на " Продължаваме промяната " Кирил Петков защо го няма на делото, което Петков му заведе за клюка.

 

По думите на Борисов рано или късно Кирил Петков ще би трябвало да спре единствено да “говори ”, а да стартира и да “отговаря ”

 

Ето какво показа още Борисов:

" Корупцията и кражбите би трябвало да се демонстрират и проверяват. Всички обстоятелства по газовите покупко-продажби, по цените на бензина и нафтата, по Джемкорп и така нататък на кабинета “Петков ” са предадени на проверяващите и по тях работят българските служби. Затова не се чуди къде съм, КирилЕ! ".

 

Кирил Петков избра да отиде в съда вместо на връщането на мандата с претекста, че той е там, с цел да опровергае „ една огромна неистина, че той и Асен Василев са се обогатили от газови медиатори. "

 

Защитниците на Бойко Борисов желаеха отказ на правосъдния състав, защото имало изявления, че той е работил дружно с юриста на Кирил Петков, само че съдът не откри учредения за това.

 

Очаква се и позицията на юриста на водача на ГЕРБ.

 

Петков заведе делото за клюка през август 2022 година В желае му е записано, че са му породени неимуществени вреди, довели до накърняване на достолепието и репутацията му поради оскърбителен изказвания на Борисов. По думите на Петков - гражданският му иск е за 500 000 лева Съдът обаче призна за възможни 10 000 лева Нито една от двете страни не се яви персонално на първото съвещание.

 

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР