Всички детски градини в община Хасково ще получат днес живи

...
Всички детски градини в община Хасково ще получат днес живи
Коментари Харесай

Садят елхи в детските градини

Всички детски градини в община Хасково ще получат през днешния ден живи коледни дръвчета от разсадника на Оперативна програма „ Екопрогрес “. Служители на общинското дружество ще доставят дръвчетата и ще ги посадят в дворовете на градините. Освен това кметът Добри Беливанов изпраща и декорация за всяка елхичка.
Елхите са израз на благодарността на кмета за това, че децата предоставиха направени от тях картички, които градоначалникът разпраща с привет за празниците на свои сътрудници, министри, депутати, ръководители на държавни и общински структури, медии и други

Припомням, че през днешния ден в 24 часа изтича периода за изращане на видео или фотоси за присъединяване в състезанието „ Коледно Хасково “. В него могат да вземат участие от публични здания, блокове, болнични заведения, частни домове, офиси, търговски обекти просветителни заведения.Снимките се изпращат на e-mail [email protected], наложително е да бъде споменат телефон за връзка и прецизен адрес.Всички получени фотоси и видеа ще бъдат качени в страницата на община Хасково. Всеки консуматор на обществената мрежа ще може да гласоподава за най-добре украсената постройка или помещение от 11 до 17 декември. На 18 декември ще бъдат оповестени спечелилите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР