Всички членове на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз са

...
Всички членове на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз са
Коментари Харесай

Целият Изпълком на БФС е подал оставка

Всички членове на Изпълнителния комитет на Българския футболен съюз са подали оставка. Това заяви някогашният народен представител от Движение за права и свободи и член на Изпълкома Камен Костадинов, който напусна съвещанието преди края му.

Друг член на комитета, напуснал авансово съвещанието - Венци Стефанов, разгласи, че и селекционерът на националния тим Красимир Балъков е подал оставка.

Заседанието на управлението на Футболния съюз продължава.

Президентът на БФС в оставка Борислав Михайлов отхвърли да разяснява акцията на ГДБОП във Футболния съюз. Той отхвърли да е взел участие в уреждането на мачове на каквото и да било равнище.

"Може би съм бил прекомерно добър, а какво ще става след моята оставка - сътрудниците в залата ще решат какво да вършат. Аз ще си почивам известно време, ще вървя за риба, на спорт. Ако реша да се занимавам с нещо, ще разберете. Такъв вид като мен мъчно се намира да понася толкоз доста неща. Не е нужно и да бъде някогашен футболист. Трябва да е добър управител, да е добре подложен в обществото, само че не мога да посоча човек ", разяснява Михайлов.

Според него в България няма "черно тото ", защото не е потвърдено. Той изясни, че не се усеща предаден и не би се върнал на същия пост във Футболния съюз даже след години.

"Всичките назначения са минавали през договаряния с доста треньори. Не скърбя за нито едно предопределение на треньор. Не въздействам на решенията на Изпълкома ", сподели още Борислав Михайлов.

Той отхвърли да поеме виновност за положението на националния ни тим. По думите му футболът го вършат клубовете, а БФС е единствено регулатор.

"От страната когато се приказва, че се дават пари за футбола, това не значи, че са единствено за Футболния съюз ", съобщи също по този начин Михайлов.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР