Всички членове на изпълкома на БФС, както и селекционерът на

...
Всички членове на изпълкома на БФС, както и селекционерът на
Коментари Харесай

Не само Борислав Михайлов, целият изпълком на БФС подаде оставка. Балъков също

Всички членове на изпълкома на БФС, както и селекционерът на националния тим Красимир Балъков подадоха оставки по време на днешното съвещание във футболната централа. То бе свикано изключително, с цел да прегледа подадената от президента на БФС Борислав Михайлов оставка след апела на премиера да се отдръпна. Скандалът избухна след пагубната загуба на България от Англия в мач от евроквалификациите с 0:6 и проведени расистки прояви по трибуните от български ултраси, поради които страната ни стана обект на заклеймяване от задграничните медии.

Красимир Балъков направи доклад за осъществената активност от него и реши да поеме отговорност за резултатите. Оставката му е призната.

Михаил Касабов краткотрайно заема президентския пост на БФС до конгреса, а първият вицепрезидент на БФС Йордан Лечков ще търси нов треньор за националите ни.

Според формалното известие на уеб страницата на БФС, следвайки Устава на федерацията, позицията на краткотрайно изпълняващ президент на Съюза е била препоръчана на първия вицепрезидент Йордан Лечков, който обаче е отказал да заеме длъжността. Същото стори и вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев. " При създалите се условия, членовете на Изпълнителния комитет единомислещо разпоредиха на досегашния вицепрезидент Михаил Касабов краткотрайно да оглави централата и да провежда Извънреден конгрес за избора на нов управителен орган. Това ще се случи на идващото съвещание на Изпълкома, което господин Касабов има за задача да провежда в най-скоро време. ", гласи още известието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР