Всички бежанци, които бяха открити в района на Горна Оряховица,

...
Всички бежанци, които бяха открити в района на Горна Оряховица,
Коментари Харесай

Всички бежанци, хванати в Горна Оряховица, били болни от краста

Всички бежанци, които бяха открити в региона на Горна Оряховица, са били заболели от краста.

Само пет от тях са били пълнолетни, другите са били малолетни и дребни деца. Първоначално арестуваните каналджии са били 4-ма души. Единият от тях е станал главен очевидец против групата, по тази причина е освободен незабавно.

Това е Александър С., който е лежал в пандиза за ликвидиране. Няколко дни преди този момент същият е бил следен от полицията, тъй като колите, с които са прекарвани бежанците са стоели пред дома му в село Янтра, потвърдиха за  TrafficNews.bg  разследващи.



Тази група каналджии е отговаряла единствено за маршрута от турската граница до София. В столицата трафикантите към този момент са други. Бежанците е трябвало да стигнат до френския град Сен Дени, като крайната цел е била да бъдат радикализирани. Градът е прочут с терористичните набези и с това, че там бяха задържани атентаторите от Париж.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР