Всички автомобилни компании доскоро се стремяха да направят емблемите си

...
Всички автомобилни компании доскоро се стремяха да направят емблемите си
Коментари Харесай

Citroen си смени емблемата: сега тя е като от преди 100 години

Всички автомобилни компании до неотдавна се стремяха да създадат емблемите си " обемни ", а в този момент, в противен случай, ги вършат плоски. Но Citroen направи освен това - върна времето обратно до 1919 година

Логото на Citroen постоянно е имало два шеврона (ако някой не е наясно, шевронът е V-образно забно колело или нашивка в армиите, нормално обърната с главата надолу, само че в тази ситуация тук се има поради първото).

`Citroen

И в този момент, с новото лого, французите не се отхвърлят от шевроните. Освен това, от компанията споделят, че еволюцията на емблемите е приключила цялостен кръг и се е върнала почти до това, което е било преди 100 години.

И още веднъж ще кажем, че в случай че някой си мисли, че това лого има някаква отпратка към армейски знаци, значи бърка. Това е стилизация на шевронна предавка, утвърдена и въведена на колите от самият Андре Ситроен.
`Citroen

Еволюцията на логата от дълго време е подчинена на опциите за щемпел: в началото емблемите са елементарни и „ плоски “ (за едноцветен печат), до началото на 21 век съвсем всички компании излязоха с по-сложни триизмерни версии. Сега обаче, модата постанова всички да се върнат към корените си.
`Citroen

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР